Betöltés...

6 testtörlő készlet 76x147 cm, Luxury Collection by Quasar & Co.®, 650 gsm, 100% pamut, világosszürke

Ár: 31.590 Ft

Abszorpciós kapacitás: biztosítja a víz gyors felszívódását a bőrről, a hajról vagy a törölni vagy szárítani kívánt tárgyakról. A bolyhos törülköző gyorsan és jól felszívódik, csak dörzsöléssel, préseléssel, nem igényel dörzsölő felületeket.

Anyagminőség: A termékek 100% -ban kiváló minőségű török pamutból készülnek, nagy gondossággal. Dupla szegélyű felülettel és varrással rendelkeznek, hogy megakadályozzák a mosás utáni szétesést. A törölközők puhábbá, bolyhosabbá és nedvszívóbbá válnak a megfelelő mosással. A pamut minden bőrtípusra ajánlott.

csemege: Mindig frissítő "becsomagolni" és kényeztetni magát egy puha és kényelmes törülközőben forró fürdő után. Rendkívül puhák és bolyhosak, sok melegséget és kényelmet kínálnak. A 100% pamutszövetből készült, jellegzetes légáteresztő képességgel rendelkező törölközők tökéletesek a test számára. A törölközőket fonott szálakból állítják elő emelésre. Ezek a nagyon rövid szálak (kevesebb, mint 0,5 mm) gyakoribbak, mert az utóbbi években a pamutot mechanikusan szedik és a szálat vágják. Emiatt a törölközők az első mosás után szöszöt hagyhatnak.

Quasar & Co. törölközők kézre, arcra és testre kellemes tapintásúak, puha és bolyhosak, pamutból készültek. Mosható könnyen, kézzel vagy mosógépben maximum 40°C-on. Finom textúrájukkal és nagyon magas felszívódási fokukkal ideálisak a bőr számára, mivel az anyag káros anyagoktól mentes. Nagy szilárdsággal és tartóssággal rendelkeznek. A szín hosszú ideig fennmarad. Természetes festési technológiát alkalmazva ezek a fakulásálló törölközők ismételt mosás után megtarthatják színüket.
Tűréshatár: ± 3% súly/méret/szín esetén
Szín: Világosszürke
Anyaga: 100% pamut
Márka: Quasar &; Co.
Anyagsűrűség: 650 gsm/m²
Mosás: 40°C
Vasalás: Nem
Méretek: 76 x 147 cm (Sz x Szé)
Súly/törülköző: 727 g

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "6 testtörlő készlet 76x147 cm, Luxury Collection by Quasar & Co.®, 650 gsm, 100% pamut, világosszürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: