Betöltés...

Prémium gömb illatanyag 0% alkohol, muskátli 180 ml

Ár: 11.512 Ft

A Cristalinas természetes légfrissítők nem irritálják a szemet vagy az orrot, nem okoznak fejfájást.
Ezek a termékek tartósabbak, mert nem tartalmaznak alkoholt, így nem párolognak el gyorsan. Az aromák intenzitása állandó és nem változik, az első naptól az utolsó szagig mindig ugyanaz.
A 0% alkohol előnyei nyilvánvalóak a termék teljesítményében a tartósság, aromatizáció és illat szempontjából azokban a helyiségekben, ahol használják.
A Cristalinas termékek mentesek a szervezetre káros szénhidrogénektől, és a parfüm százalékos aránya meghaladja a 75% aromás anyagokat.
A Cristalinas az aromák létrehozásakor az "aromaterápia" fogalmán alapul, ezért kiváló minőségű, természetes illóolajokat tartalmazó koncentrált parfümöket használ, amelyek a növények, virágok és gyümölcsök "lelkét" alkotják, fényesebb és energikusabb oldaluk olyan környezetet teremt, amely jólétet és pozitív hatást gyakorol hangulatunkra.
A természetes összetevők nagy százalékának használata miatt megfigyelhető a különböző palackok összehasonlítása ugyanazzal az ízzel a színének enyhe változásai, de ez nem befolyásolja az íz időtartamát és intenzitását, amely mindig ugyanaz lesz.
Spanyolországban készült.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Prémium gömb illatanyag 0% alkohol, muskátli 180 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: