Betöltés...

Automata robot felmosó 2 db cserélhető moppal - intelligens padlótisztító gép diffúzor funkcióval (BBV)

Ár: 15.590 Ft

Praktikus és intelligens önjáró automata padlótisztító mop és aroma diffúzor - Arany

Ki ne szeretné a tiszta és friss környezetet? Ez a kis csodakészülék segít megteremteni ezt az állapotot! Csak kapcsold be a kívánt üzemmódot, és az intelligens felmosó robot már nekilát a takarításnak.

A csomagban találsz két mikroszálas sörtékkel ellátott kendőt, amelyek gondoskodnak a pormentes felületekről. A kendő nedvesítésével a robot mop felmosóként funkcionál, míg száraz kendővel padlótisztítóként használható. A készülék folyamatosan forog mozgása közben, így biztosítva a lehető legjobb takarítási hatékonyságot.

Ahogy a lakást járja, nemcsak tiszta felületeket hagy maga után, hanem beépített aroma diffúzorának köszönhetően friss illatot is áraszt. A diffúzor saját tartállyal rendelkezik, amelybe vízet lehet tölteni a mellékelt mérőedény segítségével. Az illathoz pedig csak néhány csepp választott illóolajra van szükség.

A működését két beépített akkumulátor (2000mAh) biztosítja, amelyeket a mellékelt USB kábel segítségével tudsz tölteni USB portról. A tisztítórobot rendkívül egyszerűen használható, mindössze egyetlen gombnyomással vezérelhető:
Első gombnyomás: A készülék elindul a padló tisztításához.Második gombnyomás: A készülék bekapcsolja az aroma diffúzort.Harmadik gombnyomás: A készülék kikapcsolja a diffúzort.Hosszú gombnyomás: A gép teljesen leáll.
A készlet tartalma:
1 db intelligens padlótisztító mop2 db mikroszálas sörtés kendő1 db mérőedény1 db USB kábel
Fedezd fel a kényelmes és hatékony takarítást az automata padlótisztító mop segítségével! Hozd be az otthonodba az intelligens technológiát és a friss illatokat!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Automata robot felmosó 2 db cserélhető moppal - intelligens padlótisztító gép diffúzor funkcióval (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: