Betöltés...

Színes Virágok Flanel Ágynemű

Ár: 13.999 Ft

Színes Virágok Flanel Ágynemű
Színes Virágok Flanel Ágynemű. Klasszikus flanel ágynemű garnitúrával nem lőhetsz mellé! Kiváló minőségű flanel ágyneműhuzatok és modern minták hatalmas választéka. Több ezer elégedett vásárló! Ne habozz, rakd a kosaradba: Flanel Ágyneműhuzat Fehér Színes Levelekkel ágyneműhuzatot még ma! A szövet puha és finom, kényelmes és testéhez közeli tapintású. 80% pamut 20% poliészter. Kiváló minőség a jobb alváshoz! Válaszd flanel ágyneműink egyikét!

Ágyneműhuzat
Flanel Ágyneműhuzat garnitúrák hatalmas választéka. 7 részes flanel  ágynemű, 3 részes flanel ágynemű garnitúrák modern mintákkal. Kiváló minőségű kevertszálas, és 100% pamut flanel ágynemű garnitúrák egy helyen. Egyszemélyes flanel ágynemű és kétszemélyes ágyneműhuzatok. Válaszd kedvenced és szerezd be!

Egyszemélyes ágynemű
A 7 részes flanel ágynemű garnitúra tartalmaz: 2 db kispárnahuzat: 40x50 cm - 2 db párnahuzat: 70x90 cm- 2 db paplanhuzat: 140x200 cm. 1 db sima lepedő: 220x200 cm. A 3 részes, egyszemélyes flanel ágynemű szettekben 140x200 cm paplanhuzat, 40x50 cm kispárnahuzat, 70x90 cm nagypárnahuzat. Flanel ágyneműhuzatok 7 részes garnitúrákban, trendi mintákkal. A 7 részes flanel ágyhuzatok szintén egyszemélyes, 140x200 cm paplanhuzattal kaphatóak.Színes Virágok Flanel Ágynemű.
Többségben kiváló minőségű kevertszálas ágynemű garnitúrák kaphatóak. Gombos ágyneműk. Az ágyneműk 80-20% és 50-50% arányban tartalmaznak pamut és poliészter anyagot. Kapható 100% pamutból készült flanel ágyneműhuzat. Kellemes .és puha tapintású, testhez közeli. Lehetővé teszi a kényelmes és jobb alvást. Az összetevőket és a záródást feltüntetjük minden termék mellett leírásban. Kellemes színekben kockás ágynemű, csíkos ágynemű és virágos ágyneműhuzatok.
Kockás, négyzetek, csíkos ágyneműhuzat minták különböző színekben. Gyönyörű virágos ágyneműhuzatok. Egyszemélyes ágyneműk 140x200 cm paplanhuzattal. Színes Virágok Flanel Ágynemű.

ágynemű 6 és 7 részes kiszerelés
A 7 és 6 részes flanel ágyneműk kiváló választás kétszemély részére vagy ajándékként is. Modern 3d minták, kockás ágynemű garnitúrák. Kellemes virág minták élénk színekben, virágos ágyneműhuzatok. Az ágynemű garnitúrák kiválóan fedik a francia ágyat is. Remek döntés kétszemély számára vagy ajándékként is. Népszerű termékeink: kockás ágynemű, csíkos ágyneműhuzat, virágos ágyneműhuzatok. Flanel ágynemű anyag: 80% pamut 20% poliészter, illetve 100% pamut anyag. Színes Virágok Flanel Ágynemű.
Bármelyik flanel ágyneműhuzatot választod, garantált az elégedettség. Termékeink magas minőségűek, és tartósak. Tedd kosaradba kedvenc flanel ágyneműhuzatod! Kellemes, lágy színekben kockás flanel ágynemű, és csíkos flanel ágyneműhuzatok. Pihenj puha és szép flanel  ágyneműhuzatokkal. Szerezd  be  3 részes vagy 7 részes ágynemű garnitúrádat még ma. A készlet gyorsan fogy! Jó alvást!
A puha flanel anyag kellemesen meleg és puha tapintású, ideális választás hidegebb napokra vagy téli estékre.  A klasszikus fehér szín elegáns megjelenést kölcsönöz a hálószobának, emellett könnyen kombinálható más ágyneműkkel vagy dekorációkkal. Ez a puha flanel ágyneműhuzat 100% pamutból készült, így kényelmes és kellemes érzést nyújt alvás közben. Színes Virágok Flanel Ágynemű.
 A flanel anyag melegen tartja az ágyat hidegebb időben, így tökéletes választás téli hónapokban. Az ágyneműhuzat tartós és könnyen kezelhető, mosógépben is mosható. Klasszikus és egyszerű designja minden hálószobába illeszkedik, és könnyedén kombinálható más ágyneműkkel és dekorációkkal. Válaszd ezt a minőségi ágyneműhuzatot, hogy még pihentetőbbé tegye az éjszakai alvást.

Színes Virágok Flanel Ágynemű
Ez a flanel ágyneműhuzat kiváló minőségű pamutból készült, amely kellemes tapintású és meleg érzetet nyújt alvás közben.  A huzat könnyen kezelhető, könnyen tisztítható és hosszú élettartamú. Ideális választás azoknak, akik szeretik a puha és meleg ágyneműt a hidegebb hónapokban. A flanel anyag melegen tartja Önt a hidegebb éjszakákon, miközben puha tapintása kényezteti a bőrét. Színes Virágok Flanel Ágynemű.
Az ágyneműhuzat könnyen kezelhető és mosható, így hosszú távon is megőrzi szépségét és tartósságát. A klasszikus és letisztult designnak köszönhetően ez az ágyneműhuzat bármilyen hálószobába tökéletesen illeszkedik. Válassza ezt a minőségi ágyneműhuzatot, hogy minden éjszaka kellemes és pihentető legyen!
Luxus puha flanel ágyneműhuzatunk 100% pamutból készült, garantálva a kényelmes és pihentető alvást. A magas minőségű anyag puha tapintású és melegen tartja az alvókat a hideg éjszakákon is. Tökéletes választás azoknak, akik szeretik a minőségi és komfortos alvás élményét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Színes Virágok Flanel Ágynemű" című hirdetést látja. (fent)