Betöltés...

Ágynemű Pároknak Szürke Fehér

Ár: 15.000 Ft

Ágynemű Pároknak Szürke Fehér
Ágynemű Pároknak Szürke Fehér. Választható 7 részes és 3 részes szett.  Egy jó pamut ágynemű garnitúrával nem lőhetsz mellé! Kiváló minőségű kevertszálas pamut ágyneműhuzatok és modern minták hatalmas választéka. Ne habozz, válaszd a: Rajzolt Mikulás Mintás Ágyneműhuzat ágyneműhuzatot még ma! A szövet puha és finom, kényelmes és testéhez közeli tapintású. 50% pamut 50% poliészter. Kiváló minőség a jobb alváshoz! Válaszd pamut ágyneműink egyikét!

7 részes Ágyneműhuzat
7 részes Ágyneműhuzat garnitúrák hatalmas választéka. Kiváló 7 részes pamut  ágynemű garnitúrák modern mintákkal. Pamut, Flanel és Krepp ágyneműhuzatok. Kiváló minőségű kevertszálas, és 100% pamut ágynemű garnitúrák egy helyen. Válaszd kedvenced és szerezd be! Ha kérdésed merül fel, keress bennünket a következő számon: +36 30 467 1890 vagy írj a devifashions.store@gmail.com címre.

7 Részes 3d Ágynemű Garnitúra
A 7 részes ágynemű garnitúra tartalmaz: 2 db kispárnahuzat: 40x50 cm- 2 db párnahuzat: 70x90 cm- 2 db paplanhuzat: 140x200 cm. 1 db sima lepedő: 220x200 cm. Pamut ágyneműhuzatok több részes garnitúrákban, trendi mintákkal. Többségben kiváló minőségű kevertszálas ágynemű garnitúrák kaphatóak. Gombos és cipzáros zárással. Az ágyneműk 80-20% és 50-50% arányban tartalmaznak pamut és poliészter anyagot. Kellemes .és puha tapintású, testhez közeli. Ágynemű Pároknak Szürke Fehér.

7 Részes Ágynemű Olcsón
Lehetővé teszi a kényelmes és jobb alvást. Választható 50- 50%, 80-20% arány vagy 100% pamutból készült garnitúrák. Az összetevőket és a záródást feltüntetjük minden termék mellett leírásban.  Az ágynemű garnitúra összetevőit és szettet rendelés előtt lehetséges választani. Igazán kényelmes és puha ágyneműhuzatok modern 3D mintákkal. Kockás, négyzetek, csíkozott minták különböző színekben. Gyönyörű virágos ágyneműhuzatok 2 személynek. Ágynemű Pároknak Szürke Fehér.

7 reszes Pamut Ágynemű Szett
Ágyneműhuzat kiváló minőségű kevertszálas pamut ágyneműk kellemes mintákkal. Kiváló választás 2 személy részére vagy ajándékként is. Modern 3D minták, kisállatos ágynemű garnitúrák. Kellemes virág minták élénk színekben. Ágynemű Pároknak Szürke Fehér.

 Ágyneműhuzat Pároknak
A 7 részes ágynemű garnitúrák kiválóan fedik a francia ágyat is. Remek döntés 2 személy számára vagy ajándékként is. Bármelyik ágyneműhuzatot választod, garantált az elégedettség. Termékeink kiváló minőségűek és tartósak. Tedd kosaradba kedvenc 7 részes pamut, flanel vagy krepp ágyneműhuzatod! Pihenj puha és szép ágyneműhuzatokkal. Szerezd  be ágynemű garnitúrádat még ma, a készlet gyorsan fogy! Jó alvást!
7 részes 3d ágynemű garnitúra  3d 7 részes ágynemű olcsón 7 reszes pamut ágynemű szett 7 részes ágynemű garnitúra ár modern ágyneműhuzat 7 személyes ágyneműhuzat 7 részes karácsonyi ágynemű 7 részes ágynemű  olcsón páros ágyneműhuzat 7 részes ágynemű garnitúra karácsonyi ágynemű garnitúra karácsonyi mintás ágynemű garnitúra. Ágynemű Pároknak Szürke Fehér.

Ágynemű Pároknak Szürke Fehér
karácsonyi ágyneműhuzat king queen ágynemű páros ágynemű 7 részes ágynemű garnitúra árgép mr és mrs ágynemű 7 részes mr és mrs ágynemű 6 részes mr és mrs ágyneműhuzat ágyneműhuzat pároknak.
Ez a luxus pamut ágynemű 7 részes garnitúra tökéletes választás azoknak, akik szeretik a kényelmet és a minőséget az alváshoz.  A garnitúra tartalmaz egy párnahuzatot, egy paplanhuzatot, valamint egy lepedőt és négy párnát, így teljes körű kényelmet biztosít az ágyban.  A pamut anyag puha és légáteresztő, így ideális választás az egész éjszakás kényelmes alváshoz. Király Királynő Ágyneműhuzat.
A letisztult design és a minőségi anyagok garantálják, hogy hosszú távon is élvezheti ezt a prémium ágynemű garnitúrát otthonában. Ez a pamut ágynemű garnitúra 7 részes, és magas minőségű pamut anyagból készült.  A garnitúra tartalmaz egy párnát, egy lepedőt, egy takarót, egy párnahuzatot és három díszpárnát.  A pamut anyagnak köszönhetően az ágynemű puha és kényelmes, ami ideális választás a pihenéshez. 
A szettnek egy egységes, elegáns kialakítása van, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen hálószobai bútorhoz és dekorációhoz.  Kiváló minőségű anyaga és precíz varrása miatt ez az ágynemű garnitúra hosszú élettartammal rendelkezik.  A 7 részes szett szolgáltatás alapvető elemeket nyújt az ágy felhőn történő letelepedéséhez és kellemes alvási élményhez. Praktikus és stílusos választás mindenki számára, aki értékeli az eleganciát és a kényelmet egyáltalán fogadásának.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Ágynemű Pároknak Szürke Fehér" című hirdetést látja. (fent)