Betöltés...

Retro flip óra, analóg, klasszikus design, különböző dekorációkhoz illeszkedik, automata felhúzás, tömör fém, BRAGUS, Fehér-rozsdamentes

Ár: 22.627 Ft



Ez a retro flip óra tökéletes mindazok számára, akik stílusos és funkcionális órát keresnek otthonukba vagy irodájukba. Egyszerű, minimalista kialakítása tökéletesen illeszkedik a modern dekorációhoz, kompakt mérete pedig megkönnyíti, hogy bárhová felszerelhesse.



A kiváló minőségű fémkeretnek és a precíz szerkezetnek köszönhetően ez az óra tartós és pontos időmegjelenítést biztosít. A fehér háttérrel kontrasztos nagy fekete számjegyek könnyen és tisztán leolvashatóvá teszik az időt, és az óra nagy mérete miatt már messziről is jól látható.



Ez a falióra AA elemmel működik, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a vezetékek és dugók miatt az óra közelében.



Ezenkívül ez az óra stílusos és praktikus dekorációs elem, amely tökéletesen illik egy irodába vagy egy modern otthonba. Egyszerű és minimalista kialakítása tökéletes azok számára, akik egy finom eleganciát szeretnének hozzáadni a dekorációjukhoz anélkül, hogy túlságosan hivalkodóak lennének.



Mindent egybevetve ez a retro óra egy minőségi termék, elegáns és egyszerű kialakítással, amely bármelyik helyiségbe stílusos megjelenést kölcsönöz. A világos és könnyen olvasható számokkal, az elemmel való működtetéssel és az egyszerű kialakítással ez az óra kiváló választás mindazok számára, akik funkcionális és esztétikai elemmel szeretnék kiegészíteni a dekorációjukat.



Termékleírások:

Méretek: 20.5x9.8x16.5

Anyag: fém tömör

Szín: Fehér-rozsdamentes

Súly (g): 374

A csomag tartalmazza: A csomagban található:

1 x Retro óra

1 x elem

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Retro flip óra, analóg, klasszikus design, különböző dekorációkhoz illeszkedik, automata felhúzás, tömör fém, BRAGUS, Fehér-rozsdamentes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: