Betöltés...

Retro flip óra, analóg, klasszikus design, különböző dekorációkhoz illeszkedik, automata felhúzás, tömör fém, Fekete

Ár: 25.502 Ft

Ez a retro flip óra tökéletes mindazok számára, akik stílusos és funkcionális órát keresnek otthonukba vagy irodájukba. Egyszerű, minimalista kialakítása tökéletesen illeszkedik a modern dekorációhoz, kompakt mérete pedig megkönnyíti, hogy bárhová felszerelhesse.



A kiváló minőségű fémkeretnek és a precíz szerkezetnek köszönhetően ez az óra tartós és pontos, miközben mutatja az időt. A fehér háttérrel kontrasztban álló nagy fekete számok megkönnyítik és egyértelművé teszik az idő leolvasását, és az óra nagy mérete miatt távolról is jól látható.



Ez a falióra AA elemmel működik, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a vezetékek és dugók miatt az óra elhelyezésének közelében.



Ezenkívül ez az óra stílusos és praktikus dekorációs elem, amely tökéletesen illik egy irodába vagy egy modern otthonba. Egyszerű és minimalista kialakítása tökéletes azok számára, akik a dekorációjukat finom eleganciával szeretnék kiegészíteni anélkül, hogy túlságosan hivalkodóak lennének.



Mindent egybevetve ez a retro óra egy minőségi termék, amely elegáns és egyszerű kialakításával bármelyik szobába stílusos hatást kölcsönöz. A világos és könnyen leolvasható számokkal, az elemmel való működtetéssel és az egyszerű kialakítással ez az óra kiváló választás mindazoknak, akik funkcionális és esztétikai elemmel szeretnék kiegészíteni a dekorációjukat.



Termékleírások

Hosszúság (cm): 20.5

Szélesség (cm): 9.8

Magasság(cm): 16.5

Súly (g): 374

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Retro flip óra, analóg, klasszikus design, különböző dekorációkhoz illeszkedik, automata felhúzás, tömör fém, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: