Betöltés...

SANOSIL Prolifoss szennyvíztisztító biotermék por 1 kg (emésztőgödrök karbantartása, lakóautók, hajók szennyvíztartályának kezelése )

Ár: 14.280 Ft

SANOSIL  Prolifoss szennyvíztisztító biotermék por 1 kg

A fekális (házi) szennyvizek szerves szennyező anyagainak biológiai lebontására.

A Prolifoss speciálisan csatornázatlan területek emésztőgödreinek karbantartására és baktériumok által történő reaktiválására kifejlesztett biológiai termék.

A Prolifoss enzimek és baktériumok jól kiegyensúlyozott kombinációja és a fekáliás anyagok, cellulóz, papír, valamint minden fehérjetartalmú és egyéb szerves szennyezőanyag lebontására szolgál.

A szerben található aerob mikroorganizmusok különösen alkalmasak az egsézségügyi területen való használatra. 

A Prolifoss nem tartalmaz patogén csírákat és teljesen ártalmatlan emberekre és állatokra nézve. 

A termék csökkenti a házi szennyvizek biokémiai oxigén igényét, (BOI5)-ét a szennyezőanyagoknak enzimek és baktériumok által főként H2O-ra és CO2-re való lebontása révén.  

A Prolifoss hatékonyan megakadályozza a bűzképződést, az oldómedencék és emésztőgödrök kiürítését hosszú ideig feleslegessé teszi. 

Lakóautók, hajók szennyvíztartályának kezelése. Minden szerves anyagot elfolyósít, csökkenti a bűzképződést és a lerakodásokat a tartály falán. A SANOSIL biológiai termékei emberekre és az állatokra nézve veszélytelen enzimeket és baktériumokat tartalmaznak, amelyek környezetbarát módon, természetes úton bontják le a szerves hulladékot, szennyeződéseket. A termékek vízzel bármilyen arányban hígíthatók és egymással összekeverhető az alkalmazási célnak megfelelően. Használatuk és tárolásuk egyszerű és veszélytelen.

Adagolás: Emésztőgödrök reaktíválásakor 1:10 arányú kézmeleg vízben, néhány percig kevergessük lassan, pihentessük 30-45 percig, hogy a mikroorganizmusok elszaporodjanak. A kezelést egy héten keresztül kell végezni napi 40 gr PROLIFOSS-t alkalmazva 1 m3 kezelendő szennyvízre számítva (általában 4-6 személyre számolunk 1 m3 szennyvizet). A  kezelést lehetőleg esténként kell végezni, az éjszaka folyamán a szernek elegendő idő álljon rendelkezésre a kellő hatás kifejtéséhez. Megelőző kezeléskor (2-3 hetente) célszerű adagolni  fentebb leírtak szerint az emésztőgödrök térfogatának minden egyes m3-ére 10 gramm PROLIFOSS-t. 

Kiszerelés: 1 kg



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "SANOSIL Prolifoss szennyvíztisztító biotermék por 1 kg (emésztőgödrök karbantartása, lakóautók, hajók szennyvíztartályának kezelése )" című hirdetést látja. (fent)