Betöltés...

Tyenaza Ébresztőóra és Ébresztőfényes Lámpa, fehér

Ár: 10.791 Ft

Ez a természetes hangokkal rendelkező ébresztőóra és ébresztőlámpa kombinációja tökéletes társ a mindennapokhoz. A készülék háromféle fehér fénybeállítással rendelkezik, valamint 256 RGB változtatható színnel, így könnyen használható olvasáshoz, éjszakai hangulatvilágításhoz vagy ébresztéshez is. Az időzítő funkció pedig segít beállítani az ébredést vagy az esti fényterápiát a személyes igényekhez.● Szállítási idő: 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Természetes hangjelzés:
A bosszantó éles hangok helyett, a reggeli felkelés könnyű és boldog lehet. Wake up Light ébresztőóra, mely szimulálja a napkelte fényét és a természetes hangot, segít beállítani az egészséges alvási ciklust. Barátságos világítási móddal is rendelkezik, nyugodt hangulatot és romantikus légkört teremt Önnek, ideális olvasáshoz, alváshoz, szabadidőhöz és pihenéshez.
3 fehér fény mód és 256 RGB színváltó mód: Ez az ébresztőlámpa alacsony, közepes és nagy fényerőt (3 fokozat) kínál az olvasáshoz, a munkához és az alváshoz. Nyomja meg hosszan az érintésérzékelőt, dinamikus színváltás érhető el egy automatikus ciklussal, 256 RGB színkombinációval.
Napfelkelte-szimulációs előriasztás: Természetes módja a reggel indításának: az ébresztő izzó 30 perccel az ébresztés időpontja előtt automatikusan bekapcsol, lassan 1%-ról 100%-ra felvilágosodik, hogy kizökkentse a mély álomból és természetesen fényesítő fénnyel felébressze.
USB töltés és újratölthető: Wake up light beépített 3600 mAh-s akkumulátor, valamint az ébresztőfény-riasztó lehetővé teszi, hogy a készüléket bárhová elvigye tápcsatlakozó nélkül; a termék csatlakoztatható a számítógép, laptop, TV, power bank stb. USB portjához.
Többcélú lámpa: Napkelte ébresztőóra, éjjeli lámpaként, asztali lámpaként, ébresztőlámpaként, napkelte ébresztőóraként, és időzítőként is használható. Hordozható kialakításának köszönhetően kiváló dekorációja lehet kollégiumnak, szobának, nappalinak, kávézónak, kórteremnek, parti elhivatottságnak vagy más különleges eseményeknek.
Méret: 23.5 x 12.5 x 12.5 cm

Súly: 550 gramm

Teljesítmény: 3 W

Szín: Fehér

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Tyenaza Ébresztőóra és Ébresztőfényes Lámpa, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: