Betöltés...

Sólyom madárijesztő

Ár: 4.990 Ft

A sólyom nagy teste, amely egy kőre ül, minden bizonnyal riadalmat okoz a galamboknak, verebeknek, seregélyeknek, hollóknak vagy akár egereknek, hogy elkerüljék az erkélyt, a teraszt vagy az ingatlant. A terméket csak fel kell szerelni, nincs szüksége tápfeszültségre és csavarokkal vagy hasonlókkal történő rögzítésre. Időről időre helyezze a sólymot más helyre, ez nagyon hatékony - mert széles területet védhet.


Az alján egy visszazárható lyuk található, itt homokot vagy földet önthet bele ,ez megakadályozza a sólyom leesését szeles vagy viharos időben. A sólyom részletes kivitelezése miatt ideális dekorációként az erkélyen vagy a teraszon.


Jól látható helyen elhelyezve a sólyom ideális olyan területek biztosítására, mint a szántók, gyümölcsösök, telkek, parkok, házak és kertek. A termék nem igényel összeszerelést vagy tápellátást, és a vásárlás után azonnal használatra kész.

A sólyom tartós műanyagból készült, ellenáll az időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak, ami kedvezően befolyásolja a használatának hosszát.


LEÍRÁS:



anyaga: műanyag
méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 17,5 / 17,5 / 40 cm
készlet súlya: 410 g




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.15
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Sólyom madárijesztő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: