Betöltés...

Kályhaellenző, biztonsági kandalló paraván, tűzvédelmi térelválasztó, 3 paneles, fekete

Ár: 12.590 Ft

Kályhaellenző, biztonsági kandalló paraván, tűzvédelmi térelválasztó, 3 paneles, fekete 



A kandallók, kályhák vagy más fűtőberendezések használatánál a biztonság kiemelt szerepet kap. A vagyonvédelem mellett a testi épség és az életvédelem is rendkívül fontos. Ebben kap szerepet ez a kandalló elé állítható paraván, amely 118 cm-es hosszúságával és 76 cm-es magasságával a legnagyobb a piacon, ennek köszönhetően a legbiztonságosabb.


A rozsdamentes acélhálós paraván a nyitott tűzterű fűtőberendezéseknél használatánál javasolt, ahol nincs védőüveg, amely megakadályozza a szikrák vagy a felhevült, parázsló tüzelőanyag kihullását. Hatékonyan védi a padlóburkolatokat és a kandalló közelében lévő egyéb tárgyakat a véletlen fellobbanó tűztől. Az eszköz acélkeretből és finom acélhálóból készül, amely lehetővé teszi a kandalló szemmel tartását, de egyben praktikus pajzsot is nyújt a tűz által jelentett veszély ellen.


A tűzvédelmi térelválasztó három csuklós szegmense lehetővé teszi, hogy elhelyezését a kandalló sajátos felépítéséhez, a körülötte lévő tér elrendezéséhez igazítsa. A paraván arra is használható, hogy megvédje a radiátort, a fűtőtestet vagy a tűzhelyet a gyermekek vagy a háziállatok közvetlen hozzáférésétől.


A paraván rozsdamentes acélból készült, ami hozzájárul a klasszikus nyers megjelenéshez. A matt fekete felületen a használatból adódó karcolások nem feltűnőek, ezen kívül a kisebb szennyeződések és a tűznek való közvetlen kitettség okozta enyhe elszíneződések nem láthatók. A klasszikus megjelenés elegánsan mutat és összhangban van bármilyen belső térrel.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Anyag: acél
Klasszikus megjelenés
Állítható panelek
Méretek: 118×76 cm
Szárny szélessége: 28 cm
Középső rész szélessége: 61 cm
Súly: 3,5 kg


A csomag tartalma:



1 db 3 paneles biztonsági kandalló paraván




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Kályhaellenző, biztonsági kandalló paraván, tűzvédelmi térelválasztó, 3 paneles, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP