Betöltés...

Piknik takaró, csíkos mintás, piros, fehér, kék, 200x220 cm, 200x220 cm

Ár: 12.119 Ft

Piknik takaró, csíkos mintás, piros, fehér, kék, 200x220 cm, 200x220 cm

Egy kényelmes és könnyen hordozható pikniktakarót mutatunk be.
A természetben való piknikezés kiváló módja az aktív kikapcsolódásnak. A takaró elkísérhet bennünket hosszú kirándulások, kempingezés vagy a városi parkban.
Az ágyak a legmagasabb minőségű anyagból készülnek, egyik oldalon poliészterből, a másik oldalon alumíniumból. Ennek köszönhetően rendkívül tartósak, vízállóak és könnyen tisztíthatók. A beépített tépőzár lehetővé teszi a takaró összehajtását, és a fogantyúval könnyen szállítható.
Tulajdonságok:

Vízálló: a takaró nem szívja magába a nedvességet és nem engedi be a vizet, akár nedves felületen is félelem nélkül használhatjuk.
Könnyen tisztítható: Tisztításához egyszerűen törölje át a takaró anyagát egy nedves ruhával, mivel nem szívja magába a nedvességet és nem szívja magába a szennyeződéseket, így a szennyeződések könnyen eltávolíthatók.
Porálló: A felhasznált anyagoknak köszönhetően a homok vagy a por nem jelent gondot, a homokszemcsék nem tapadnak a takaróra, csak rázza tisztára.
Könnyen szállítható: A pikniktakaró nagyon gyorsan és egyszerűen összehajtható. A takaró így könnyen szállítható és kevés helyet foglal. A beépített fogantyúnak köszönhetően szó szerint bárhová magával viheti, a felvarrt tépőzár pedig segíti a hajtogatást.


Specifikációk:

Anyaga: poliészter és alumínium
Összehajtogatott méretek: 36x16x30 cm
Méret: 200x200 cm
Beépített tépőzár
Szállítási fogantyú
Vízálló anyag
Súly: 0,75 kg



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Piknik takaró, csíkos mintás, piros, fehér, kék, 200x220 cm, 200x220 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: