Betöltés...

Többfunkciós szerelés mentes zuhanypolc, fürdőszobai sarokpolc - állítható magassággal, 4 polccal és 1 akasztóval (BB-6548)

Ár: 15.990 Ft

Ez a praktikus kis sarokpolc praktikus, hasznos és dekoratív kiegészítője lehet egy épített zuhanyzónak. 4 szintes és egy akasztóval is fel van szerelve, így az egész család tisztálkodási termékei és eszközei el fognak férni rajta, illetve rendszerezetten tárolhatóak lesznek. Nincs szükség szerelésre, ugyanis elég befeszíteni a padló és a mennyezet közé, ami állítható magasságának és gumis végeinek köszönhetően pofonegyszerű lesz. Ezüst és fehér színei visszafogott eleganciát sugallnak és bármilyen színű fürdőszobához jól illeszkednek. A sima rögzítőrúdon elhelyezett négy polcon szappanok, samponok, haj- és testápolók, olajok, balzsamok, valamint szivacsok, törlőkendők vagy kefék helyezhetők el . Mindegyik polc  alján lyukak vannak, amelyeken keresztül a víz kiürül . Ez különösen zuhanyozáskor fontos, amikor a testünkről visszapattanó víz minden irányba fröccsen. Három polc speciális, kis keresztrudakkal van felszerelve, amelyek a nagyobb tárolóedények és palackok helyben  tartására szolgálnak. Az egyik polcon alulról keresztléc van felszerelve, amelyre  kis műanyag kampók vannak rögzítve . Az összes fürdőtartozék felakasztására szolgál majd, amelyek horoggal vagy szemhurokkal rendelkeznek. Ezek lehetnek például szivacsok vagy mosogatórongyok, valamint habkő, ecsetek és ecsetek. A rögzítő rúd 230-300 cm magassági tartományban állítható, ennek köszönhetően szinte minden fürdőszobában változatos helyeken állítható. Minden polc sima műanyagból készült, és emellett vízelvezető lyukakkal is fel van szerelve; ez megakadályozza a víz felhalmozódását és megkönnyíti a tisztítást is; a szerelőrúd sima felülete is nagyon könnyen tisztán tartható. A rúd lehetővé teszi a teljes készlet hatékony és egyszerű összeszerelését, a gumis, újrafutózott betétekkel ellátott lábak pedig stabilan tartják a szerkezetet a kijelölt helyen. A termék tulajdonságai: magassága 230-292 cm cső átmérője 2,4 cm polc méretei (hosszúság x szélesség): 21,5 x 33cm a készlet súlya: 1,43 kg

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Többfunkciós szerelés mentes zuhanypolc, fürdőszobai sarokpolc - állítható magassággal, 4 polccal és 1 akasztóval (BB-6548)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: