Betöltés...

Zizzi digitális egyedi, különleges gyerek ébresztőóra LED éjszakai fény

Ár: 10.990 Ft

Digitális ébresztőóra hangvezérléssel és mozgásérzékelővel.
Interaktív LED fény
Hőmérséklet kijelzés
Szundi funkció
Az ébresztőóra, ami nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is mosolyt csal az arcára a változatos LED-es Emoji kijelzőjével.

Stílusos Formatervezés: Az óra kerek dizájnja magáért beszél. Bármelyik helyiségben remekül mutat, és még a legmodernebb lakberendezéssel is tökéletes harmóniát alkot. Digitális kijelzője mindenhol jól látható.
Használati Könnyedség: Az óra egyszerű kezelése garantálja, hogy minden funkciót könnyedén be tudsz állítani a saját ízlésednek megfelelően. Legyen az az ébresztés vagy a pihentető éjszakai fény funkció.
Idő kijelzés 24 órás módban: Ne aggódj, mindig tudni fogod, hány óra van. A kijelző LED fénye minden napszakban jól látható.
Hőmérséklet kijelzés: ennek a funkciónak köszönhetően mindig tudhatod, hogy hány fok van az adott helyiségben.
Szundi funkció: Adj magadnak még néhány percet a reggeli ébredéshez. Csak rázd meg az órát kétszer és a SZUNDI mód üzembe is lép, 5 perc múlva ébreszt újból. Így az ébresztővel biztosan jól indul a reggel.

Éjszakai mód: pihentető a szemnek. Az óra LED fényereje állítható vagy teljesen kikapcsolható. Hangvezérelt módban a beszéd vagy különböző hangok „felébresztik” az órát és bekapcsolódik az éjjeli fény. Érintésre is működik, ezáltal a gyermekek legjobb éjszakai barátja lesz.
Két külön ébresztés állítható be. Öt különböző hang és négy hangerőszint közül választhatunk.
Beépített akkumulátor: 1500 mAh újratölthető, hogy a kábelek csak múló emlékek legyenek a fiókban, viszont a LED fénye mindig világít ha szükség van rá.
Válaszd a jövőt a modern digitális ébresztőórával! Hozd létre a tökéletes reggeli hangulatot, és indíts minden napot mosolyogva!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Zizzi digitális egyedi, különleges gyerek ébresztőóra LED éjszakai fény" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: