Betöltés...

Vízálló, vezeték nélküli ajtócsengő - állítható hangerővel, 51 féle csengőhanggal és 150 m működési távolsággal - fekete (BB-18788)

Ár: 9.990 Ft

A vezeték nélküli csengő egy nagyszerű kiegészítő, amivel mindenkinek rendelkeznie kell. A vezeték nélküli csengő 3 fokozatú, 90 dB-ig terjedő hangerőszabályzóval van felszerelve, amelyet mindenki egyéni igényei szerint állíthat be, valamint lehetőség van a csengő teljes elnémítására is. Ez egy modern és vezeték nélküli eszköz minden otthonba és lakásba. A vízálló csengőn akár 51 csengőhang közül választhat, aminek köszönhetően minden felhasználó megtalálhatja a kedvencét. A vezeték nélküli csengő az IP44-es osztálynak köszönhetően ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, aminek köszönhetően esőben is működik. A vezeték nélküli csengő maximális működési hatótávolsága akár 150 m, aminek köszönhetően a felhasználó könnyedén felszerelheti otthon, a lakásban éppúgy, mint a telken vagy akár a garázsban. A termék nem igényel bonyolult telepítést, és használata is egyszerű  így bárki könnyedén kezelheti. Idősebb családtagok számára is megfelelő lehet. A termék jellemzői: fekete szín gombos tápellátás: elemmentes csengő tápellátás: a hálózatra 3 fokozatú hangerőszabályzó hangerő: 90 dB 51 többszólamú hang közül választhat hatótáv: 150 m vízálló: IP44 vevők párosítása: igen teljes hangerő csökkentése: igen harang mérete: 8,5x5x2 cm vevő méretei: 10x 6,5x6 cm súlya: 0,132 kg A csomag tartalma: csengő vevő szerelőkészlet

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Vízálló, vezeték nélküli ajtócsengő - állítható hangerővel, 51 féle csengőhanggal és 150 m működési távolsággal - fekete (BB-18788)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: