Betöltés...

Professzionális vezeték nélküli prémium masszázspisztoly, praktikus hordozó táskában - 10 db masszázsfejjel, 30 sebességi fokozattal (BB-9678)

Ár: 28.490 Ft

A masszázspisztoly vibrációs technikával segít ellazítani a fáradt, fájó izmokat, serkentheti a vérkeringést és segítheti az izmok regenerálódását. Kiváló a sportolás előtti bemelegítő, illetve a sportolás utáni lazító gyakorlatok kiegészítésére. Segíthet a különböző izom és ízületi fájdalmakon is. Kialakításánál fontos szempont volt a könnyű szerkezet, így saját magunk is használhatjuk testünk különböző izomcsoportjain A csomag 10 különböző cserélhető fejet tartalmaz, melyek a test más és más területeinek masszírozására alkalmasak. Egy töltéssel akár 6 órán keresztül is folyamatosan dolgozhat. Teljesítménye elsőrangú! A készülék enyhíti az izomfájdalmat, merevséget és fájdalmat. Modellünk 30 intenzitási fokozattal rendelkezik! Ez egy nagyon nagy tartomány, amely lehetővé teszi a sebesség egyéni beállítását azokhoz az izmokhoz, amelyekben használni kívánja. A pisztoly áttekinthető kijelzővel rendelkezik, amely mutatja a szintet, így Ön folyamatosan irányíthatja azt. Az intenzitás egy érintőpanel segítségével változtatható, csak finoman érintse meg. Minden izomcsoportnak megfelelő ingerekre van szüksége és a 10 különböző fejnek köszönhetően sok izmot lehet megdolgozni. A pisztoly a legjobb minőségű anyagokból készült, tökéletesen illeszkedik a kézbe. Csúszásmentes szerkezettel van bevonva, amely megakadályozza, hogy az eljárás során kicsússzon a kézből. Tulajdonságok: teljesítménye: 45W 6 óra használat 30 vibrációs intenzitásszint -  minden izomhoz beállíthatja a szintet, kezdve a legkönnyebbtől a legerősebbig tokba csomagolt készlet   - könnyen szállítható, ez a tárolást is megkönnyíti - minden egy helyen 10 cserélhető fej töltési idő: 120 perc munkaidő: 6 óra Leírás: fekete szín Teljesítmény: 45W motor névleges feszültsége: 12V akkumulátor típusa: lítium akkumulátor (Li-lon) Kapacitás: 2500mah töltési idő: 120 perc munkaidő: 6 óra méretek (hossz / szélesség / magasság): 25 x 18 x 7 cm kábel hossza: 100 cm készlet súlya: 1,1 kg súlya csomagolással együtt: 1,5 kg A csomag tartalma: táska masszázspisztoly USB kábel töltő 10 masszázsfej tartó Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=JoOjxYKry0o

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.11
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Professzionális vezeték nélküli prémium masszázspisztoly, praktikus hordozó táskában - 10 db masszázsfejjel, 30 sebességi fokozattal (BB-9678)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: