Betöltés...

Modern, helytakarékos tűzifa tároló levehető burkolattal, fogantyúkkal - ideális fa szállítására és tárolására (BB-4164)

Ár: 24.990 Ft

A tűzifa tároló levehető szövetborítással rendelkezik, illetve fogantyúkkal a tűzifa szállítására. Nem kell többé azon aggódnod, hogy hová tedd a fát! Ez a tároló segít tisztán és stílusosan tartani a belső teret. Stabil, kényelmes fogantyúkkal, modern kialakítással. Ideális a fa szállítására és tárolására, a kandalló elé helyezésére a padló szennyeződése nélkül. Ez a tűzifa tartó az elegáns angol stílusú kialakításnak köszönhetően a nappaliban és kívül egy zárt teraszon is elhelyezhető, ahol pihenésre és kikapcsolódásra alkalmas helyet alakítottunk ki. Miért ez a tűzifa tároló? helyet takarít meg, mert a tűzifa szervezett tárolására készült. nagy tűzifatároló kapacitás. egyedi és elegáns design. meghozza a kandalló hangulatát. stabil, kényelmes fogantyúkkal. tisztán és rendben tartja a kandallót. fém tároló szövet huzattal a tűzifa szállítására és tárolására. Leírás: anyaga: porszórt acél méretek (szélesség / hosszúság / magasság): 50,5 x 37 x 50 cm súlya csomagolással együtt: 4,85 kg

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.11
Eddig megtekintették 71 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Modern, helytakarékos tűzifa tároló levehető burkolattal, fogantyúkkal - ideális fa szállítására és tárolására (BB-4164)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: