Betöltés...

VST-721 digitális ébresztőóra beépített akkumulátorral és szundi funkcióval - választható 12 és 24 órás mód - 12,5 x 5,5 cm-es LDC kijelző (BBD)

Ár: 5.490 Ft

Szükséged lenne egy egyszerű és praktikus ébresztőórára? Ezt az asztali ébresztőórát a szoba távolabbi részeiről is jól láthatod. Tökéletes a mérete, nagyok a számok és elegáns a megjelenése is. Nagyon könnyű, ABS anyagból készült, és a ledes kijelzőn pirosan jelennek meg a számok. Tökéletes idősebbek számára is, hiszen könnyen olvasható. Működtetheted elemről és a mellékelt USB kábelről is egyaránt. Az ébresztő óra kétségtelenül a mindennapi élet elválaszthatatlan eleme, de további funkciókkal felvértezve még kényelmesebbé teszi életünket. A digitális óra modern megjelenésű, és  minimalista stílusban készült.   Az egyszerű formájú, lekerekített oldalakkal rendelkező műanyag ház tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez. A digitális ébresztőóra nagy kijelzővel rendelkezik, így a számjegyei jól olvashatóak, ennek köszönhetően a termék ideális látássérültek számára. Ezért funkcionalitását az idősek biztosan értékelni fogják. A termék szürkületérzékelővel van felszerelve, melynek köszönhetően a háttérvilágítás sötétedéskor automatikusan bekapcsol. Minél sötétebb van a szobában, annál jobban világít az óra. A termék jellemzői: Led kijelzős ébresztőóra 12 és 24 órás időkijelzés 2 db AAA elemről és hálózatról vagy USB-ről is működik (a csomagban egy USB kábelt találsz hozzá) Könnyen olvasható számok Beállítható ébreszt és szundi gomb A kijelző mérete: 12,5 cm x 5,5 cm Fekete készülék, piros számok A termék előnyei: Modern megjelenés Ébresztőóra Szundi funkció Riasztási hang beállítása Akkumulátoros Kompakt méret Megvilágított LED kijelző Alkonyatérzékelő A termék jellemzői: szín:   fekete anyaga:   műanyag tápellátás: tölthető akkumulátor kijelző mérete: 12,5 x 5,5 cm súlya: 185g

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "VST-721 digitális ébresztőóra beépített akkumulátorral és szundi funkcióval - választható 12 és 24 órás mód - 12,5 x 5,5 cm-es LDC kijelző (BBD)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: