Betöltés...

Bagoly alakú csillogó, zörgő, fényvisszaverő madárriasztó holografikus bevonattal - szőlőbe, gyümölcsösbe, veteményesbe (BB-21027)

Ár: 2.990 Ft

A madárriasztó kép és hang segítségével taszítja el a madarakat a védett területről. A madárriasztót tetszőlegesen elhelyezheti a kertben, a gyümölcsösben vagy egy fán. Mozog a szélben, és visszaveri a fényt. A fényvisszaverő madárriasztó kihelyezésével egyszerűen  távol tudja tartani a madarakat kertjétől ,  gyümölcsösétől vagy erkélyétől . A madárriasztót a szél lebegteti ,  extrém csillogása , susogása megijeszti, elriasztja a madarakat és más kártevőket. A holografikus bevonat  a háromdimenziósság és a mélység benyomását kelti a felületen .  Mintha a bagoly igazi lenne. További előnye a vízálló anyag. A riasztó célja a  termés, az épületek, valamint az emberek és maguknak a madarak biztonságának védelme . Számos ágazatban használják őket, például a mezőgazdaságban, az állattenyésztésben, az iparban. A bagolyriasztó egy madzagon van, így csapkod a szélben. A madarak elriasztására, hogy bizonyos helyekre jöjjenek, a bagoly hangokon, mozgáson, fényvisszaverődésen és mintázatokon keresztül befolyásolja különféle ingereiket . Kerti dekorációként is használható. A madaraknak szánt holografikus bagolynak 2 harangja van, amelyek a szélben mozogva ijesztő hangokat adnak ki. Ez kellemetlen hang lehet a madarak számára.  Műszaki adatok: szín: ezüst / holografikus; anyaga: PVC; méretei: 42 x 20 cm; súlya: 55 g; súlya a csomagolásban: 60 g. Előnyei: egyszerű összeszerelés nincs szükség elemre díszíti a kertet bármilyen helyet hatékony elrettentő tartós hangot ad ki tökéletes méret vízálló csengettyűvel rendelkezik holografikus kialakítás vízálló

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Bagoly alakú csillogó, zörgő, fényvisszaverő madárriasztó holografikus bevonattal - szőlőbe, gyümölcsösbe, veteményesbe (BB-21027)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: