Betöltés...

Professzionális álló porszívó - akkumulátoros kézi porszívó extra nagy szívóerővel és alacsony zajszinttel - 600 W (MO-2048)

Ár: 14.990 Ft

Szeretnénk bemutatni Önnek a legmodernebb porszívót, amely az otthoni takarítást egyszerűvé és hatékonyabbá teszi! Ez a porszívó rendkívül erős motorral rendelkezik, amely pillanatok alatt eltávolítja a szennyeződéseket és a port a padlóról és a szőnyegről. A rendkívül hatékony szűrőrendszernek köszönhetően ez a porszívó a legapróbb por- és allergénrészecskéket is képes felszívni, így kiváló választás az allergiások számára is. A különleges kialakításnak köszönhetően a csendes működésű, így nem kell aggódnia a szomszédok zavarása miatt. A porszívó könnyen használható és tisztítható, és különböző tartozékokkal van ellátva, hogy minden nehéz sarokba és zugba is eljusson. A hosszú kábel és a nagy kapacitású porgyűjtő tartály azt jelenti, hogy a porszívózással töltött idő rövidül, és hatékonyabbá válik. Ha szeretné egyszerűsíteni az otthoni takarítást, és biztosítani szeretné, hogy otthona minden sarka tiszta és allergénektől mentes legyen, akkor ez a porszívó tökéletes választás Önnek! Ne habozzon, vásárolja meg még ma, és élvezze a takarítás új szintjét! Tulajdonságok: Baktériumok és szennyeződések eltakarítására alkalmas Erős szívóerő Optimális teljesítmény Extra üzemidő Mosható szűrő Felhasználóbarát Energiahatékony Technikai adatok:  Zaj: Vezeték hossza: 5m Teljesítmény: 600W Csomagolás mérete: 49 x 15 x 18,5 cm

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Professzionális álló porszívó - akkumulátoros kézi porszívó extra nagy szívóerővel és alacsony zajszinttel - 600 W (MO-2048)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: