Betöltés...

Kompakt méretű mini vasaló gőzölő funkcióval - utazáshoz és otthoni használatra is alkalmas - egy kis táskában is elfér (BBM)

Ár: 6.890 Ft

Mini vasaló utazáshoz és hétköznapi használatra Szeretnéd magaddal vinni a vasalót utazásaid során, de túl nehéz és helyigényes a hagyományos vasaló? A mini vasaló pont neked való! Kis méretének köszönhetően könnyen elfér a bőröndben, illetve akár az asztalodon is tárolhatod a hétköznapokban. Bármilyen textilt képes simára vasalni, legyen az pamut, szatén vagy akár a legfinomabb selyem. A beépített hőszabályozó lehetővé teszi, hogy a vasaló hőfokát az anyaghoz igazítsd. Az egyenes és az ívelt felületekhez is könnyen hozzáférhetsz a mini vasaló kialakításának köszönhetően. A tapadásmentes bevonatú talp garantálja, hogy az anyag ne égjen meg vagy ne hagyjon nyomot. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően kényelmesen tarthatod a vasalót a használat során. A mini vasalóval időt és helyet takaríthatsz meg, hiszen nem kell a hagyományos vasalóval bajlódni. Ráadásul az alacsony fogyasztású vasalóval a villanyszámlád sem fog megugrani. Főbb jellemzői: Mini méretű utazáshoz és hétköznapi használatra Beépített hőszabályozó Egyenes és ívelt felületekhez is alkalmas kialakítás Tapadásmentes bevonatú talp Alacsony fogyasztás Könnyen tárolható A mini vasaló a textiláru boltokban és webáruházakban is megtalálható, és egyaránt hasznos lehet otthon és utazás közben is. Ne hezitálj, szerezd be te is a mini vasalót, és élvezd a sima, szép ruhákat bármikor és bárhol!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Kompakt méretű mini vasaló gőzölő funkcióval - utazáshoz és otthoni használatra is alkalmas - egy kis táskában is elfér (BBM)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: