Betöltés...

Finish Ultimate Plus All in 1 Lemon Mosogatógép kapszula 45db

Ár: 4.999 Ft

Az új Finish Ultimate Plus egy áttörést jelentő innováció a mosogatógép-termékekben, amely garantálja a legjobb mosogatási eredményeket, valamint a kivételesen fényes és tiszta edényeket. Ez az első háromkamrás kapszulánk CYCLESYNC™ technológiával, amely lehetővé teszi a megfelelő összetevő* fokozatos felszabadulását a megfelelő időben a mosási ciklus során.

A továbbfejlesztett formula hatékonyan távolítja el a megégett ételmaradékokat is – előöblítés nélkül, akár 4 különböző műveletet biztosítva a mosási ciklusban. Még a legsúlyosabb szennyeződés is eltűnik. A kapszulák védik és ápolják az üvegedényeket és evőeszközöket, megőrzik fényüket minden mosás után. Ezenkívül védik a mosogatógép szűrőit és megakadályozzák a vízkő lerakódását. A Finish Ultimate Plus kiváló tisztítást és gyémánt ragyogást biztosít az első használattól kezdve, minden alkalommal.

Egyedülálló többfunkciós kapszula három kamrával:
- A Liquid Powerball biztosítja az edények legmagasabb szintű ragyogását
- A zsír elleni küzdelemmel és az ezüst védelmével rendelkező gél még a ráégett szennyeződéseket is eltávolítja
- Az áztató és tisztító funkcióval rendelkező por eltávolítja az ételmaradékokat és megakadályozza az üvegkorróziót

Takarékoskodjon a vízzel, ne öblítse le az edényeket
48 liter víz – ennyit spórolhatsz egy hétig, ha nem öblíted ki az edényeket, mielőtt a mosogatógépbe teszed. A felhasznált formuláknak köszönhetően a Finish Ultimate Plus kapszulák már az első alkalommal eltávolítják a szennyeződéseket. Nem kell öblíteni az edényeket mosogatás előtt.

Finish elkötelezettsége a jövő iránt
Márkaként a Finish elkötelezett a vízkészletek védelme mellett, hozzájárulva a termékek és a csomagolás környezetre gyakorolt ​​negatív hatásának minimalizálásához. Az Ultimate Plus kivételes teljesítményt nyújt 15%-kal kisebb vegyi tömeggel a kapszulában.

Újrahasznosítható csomagolás
Ez a csomagolás 30%-ban újrahasznosított anyagokból készült és újrahasznosítható. Megfelelően felcímkézett edényekbe dobja, és ne legyen közömbös bolygónk sorsa iránt.

Jellemzői:
- Kiszerelése: 45 db
- Citrom illat
- Előáztatás nélkül működnek
- Eltávolítják a legnehezebb és égett szennyeződéseket
- Eltávolítja a lerakódott zsírt
- Kiváló tisztítást és szuper fényt biztosítanak
- Védik az edényeket
- Alacsony hőmérsékleten dolgoznak
- Hatékony rövid ciklusokban

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Finish Ultimate Plus All in 1 Lemon Mosogatógép kapszula 45db" című hirdetést látja. (fent)