Betöltés...

Lefolyótisztító 1 liter Professional Drain Cleaner Domestos

Ár: 2.691 Ft

GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Veszély
Figyelmeztető mondatok: H290 - Fémekre korrozív hatású lehet, H314 - Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz, H410 - Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
A hatékony lefolyótisztító gél egyaránt használható a konyhában és a fürdőszobában. Alkalmas a dugulások gyors eltávolításához a mosogatókban, konyhai és fürdőszobai csövekben és lefolyókban. Mindenféle cső esetében biztonságos. Megszünteti az eltömődést és a kellemetlen szagokat. A gyors, 15 perces folyamat során közvetlenül eljut az eltömődött mosogatókhoz és lefolyókhoz, és azonnal kitisztítja azt!

Gyors, 15 perces hatás
Gél állagú
Egyszerű alkalmazás
Erőteljes formula
Gél, amely megtapad a felületen
Minden féle cső esetében biztonságos
Megszünteti a kellemetlen szagokat
Gyerekzáras kupak és fogantyú a biztonságos alkalmazáshoz
Alkalmazás: A Domestos Pro Formula Drain Unblocker Gel alkalmas fürdőszobák és konyhák lefolyóihoz és mosogatóihoz. Biztonságosan használható minden csőhöz. Használati utasítás:

Töltsön 500 ml-t a lefolyóba.
Hagyja hatni 15 percig. Erős dugulás esetén hagyja egy éjszakán át.
Öblítse le forró vízzel a csapból.
Használjon heti 150 ml-t, hogy tisztán tartsa a mosogatókat és a lefolyókat.
Lefolyótisztító 1 liter Professional Drain Cleaner Domestos termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 54522


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Lefolyótisztító 1 liter Professional Drain Cleaner Domestos" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: