Betöltés...

Blaupunkt CR60BT Rádiós ébresztőóra - Fa

Ár: 23.300 Ft

Az órás rádió egy olyan eszköz, amely mindenki otthonában van. Alapvető funkciója az aktuális idő jelzése és a felhasználó kellemes hangjaival való felébresztés.

A Blaupunkt CR60BT modell a piacon elérhető többi rádiós óramodelltől a jobb hangzás érdekében basszusreflexes faházával különbözteti meg magát. Ez az órarádió a rádiós ébresztővel vagy berregővel ellátott ébresztő funkción túl vezeték nélküli zenelejátszást is lehetővé tesz okostelefonokról és táblagépekről. Ezt a Bluetooth funkció garantálja, amellyel a gyártó felszerelte a készüléket. A kedvenc rádióállomások hallgatását az FM PLL rádió biztosítja 60 rádióállomás memóriájával, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza és emlékezzen a kedvenc rádióállomásokra. A CR60BT modell teleszkópos FM antennával van felszerelve a jobb vétel érdekében.

A nagy, átlátszó LED-kijelző megkönnyíti a CR60BT modell napi működését, és lehetővé teszi a fényerő szabályozását is a napszaktól vagy az Ön preferenciáitól függően. A kezelési kényelmet a kezelőpanel egészíti ki, melynek köszönhetően gyorsan beállíthatja az ébresztőt vagy módosíthatja a rádió hangerejét. A legnagyobb alvók a dupla ébresztő és szundi funkcióval ébrednek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Blaupunkt CR60BT Rádiós ébresztőóra - Fa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: