Betöltés...

TFA Dostmann 60.1034.07 Kvarc Ébresztőóra Napsárga Riasztási idők 1

Ár: 10.730 Ft

Ébresztőóra 60.1034.07

Csendes mozgás
háttérvilágítás
Lágy, állandó éjszakai világítás

Ezzel az egyszerű analóg ébresztőórával mindig figyelheti az időt. Egy gombnyomásra a kerek tárcsa egyenletesen és teljesen meg van világítva, így sötétben is könnyen olvasható. Körülbelül 10 másodperc múlva a világítás ismét finoman elhalványul.
Ha egész éjjel szeretné látni az időt, akkor választhat egy finom és puha éjszakai világítást is, amely automatikusan be- és kikapcsol az integrált fényérzékelőn keresztül.
A söprés különösen simán fut, és nem zavarja az alvást. Az ébresztő riasztás időben kihozza az alvásból. Ha pedig nem akar azonnal felkelni, akkor a szundi funkcióval néhány perc múlva felébresztheti. A gumival bevont alsó oldal biztosítja, hogy biztonságosan álljon az éjjeliszekrényen.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Csendes ütemű óramű · Lágy, állandó éjszakai világítás fényérzékelővel · Riasztás · Riasztás megismétlése · Háttérvilágítás

Műszaki adatok: Funkciók (órák): Riasztás, Ébresztés ismétlés · Ház anyaga: Műanyag · Házszín: Napsárga · Kijelző (digitális/mechanikus/analóg): analóg · Kivitel: Kvarc · Méret, hossz: 103 mm · Méret, magasság: 99 mm · Méret, szélesség: 39 mm · Riasztási idők: 1 · Termék típus: Ébresztőóra · Tápellátás: 2 db ceruzaelem (nem szállítjuk vele)

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "TFA Dostmann 60.1034.07 Kvarc Ébresztőóra Napsárga Riasztási idők 1" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: