Betöltés...

Greenblue 62917 Rádiós ébresztőóra - Szürke

Ár: 24.700 Ft

A GreenBlue GB200 egy modern rádiós óra, nagy tükörképernyővel, így ideálisan illeszkedik bármilyen belső térbe, függetlenül attól, hogy klasszikus vagy modern stílusban van berendezve. A nagy számok nagyobb távolságból is olvashatóságot biztosítanak, a beépített érzékelő pedig lehetővé teszi a környezeti hőmérséklet kijelzését.

A GB200 két, egyenként 3 W-os beépített hangszóróval, vezeték nélküli Bluetooth 4.2 csatlakozással és egy nagy kapacitású, 2200 mAh-s lítium akkumulátorral rendelkezik. Ezenkívül a kihangosító funkciónak köszönhetően telefonhívásokat is fogadhatunk, mindössze a telefonjára van szüksége az ébresztőóra hatótávolságán belül.

Az elalvási időzítő lehetővé teszi a működési idő beállítását, hogy elalvás előtt hallgathassa kedvenc zenéit anélkül, hogy a rádiós óra miatt kellene aggódnia. Az elalvás elkerülése érdekében az ébresztőóra szundi funkcióval rendelkezik. A fényerő beállításával a képernyő fényerejét az egyes helyiségviszonyoknak megfelelően állíthatja be.

Az FM rádiónak köszönhetően minden nap élvezhetjük kedvenc zenéinket, az automatikus hangolás funkció pedig lehetővé teszi, hogy elfelejtsük a kézi hangolást.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Greenblue 62917 Rádiós ébresztőóra - Szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: