Betöltés...

Burg Wächter 38670 RIVIERA 3835 NI Postaláda Ezüst Nemesacél Kulcsos zár

Ár: 38.390 Ft

Rozsdamentes acél levélpapír Riviera 3835 Ni

Dönthető tetővel
Levél rekesszel
Beépített nyitás

Fedezze fel a postafiók modelljét Riviera 3835 Ni: Az enyhén ívelt forma stílusos és minimalista. Az átlátszó pecsét miatt ez a postafiók nagyon érzéketlen, és kellemes meggyőződéssel is meggyőző.

A kompakt forma elegáns és diszkréten díszíti a ház bejáratát. Gyakorlati jellemzők teljesítik a tervezést. A bemeneti nyílás DIN C4 formátumban, és így a belső posta is védett nedvességtől a Riviéra dönthető tetőjével. Az ajtóban található integrált nyitó megállással könnyen és kényelmesen távolítsa el a levelét. Különösen figyelemre méltó az átlátszó védőbevonattal ellátott tömítés, amely megvédi a felületet és ugyanakkor kellemes és kellemes érzést biztosít.

Ezt a rozsdamentes acél postaládát tesztelték és megfelel az európai szabványnak (EN) 13724.

A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült postaláda-modell általában ellenálló és időjárásálló. Az ápolás különösen kellemes: Egyszerűen tisztítsa meg nedves, tiszta ruhával - kész! Így hosszú ideig élvezheti ezt a postafiókot.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Formatervezett kialakítás
Bedobási formátum: DIN C4
Rozsdamentes
Tömörítés átlátszó lakkozással
Kezeletlen, kézzel törölt nemesacél
Dobja be (W x H): 275 x 33 mm

Műszaki adatok: Anyag: Ezüst · Méret, magasság: 460 mm · Méret, mélység: 130 mm · Méret, szélesség: 335 mm · Szerelési mód: Fali · Szín: Nemesacél · Termék típus: Postaláda · Típus: Kulcsos zár

Szállítás tartalma: Nemesacél postaláda, Szerelési anyag.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Burg Wächter 38670 RIVIERA 3835 NI Postaláda Ezüst Nemesacél Kulcsos zár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: