Betöltés...

Csapadékmérő érzékelő, Techno Line MA 10650

Ár: 40.520 Ft

Mobile Alertsesőérzékelő MA 10650

Esőmennyiség kijelzés
Maximális esőmennyiség kijelzés
Esőmennyiség riasztás beállítása
A történet megjelenítése óra pontossággal.

A MA 10650 a Mobile Alerts ház felügyelet sorozat kiegészítő érzékelője, és egy tökéletes kiegészítés az Ön kertjéhez vagy hétvégi házához. A csapadék mennyiségének felügyeletére szolgál, és azonnal riaszt az előzőleg beadott max./min. értékek túllépésénél, úgy, hogy üzenetet küld az okostelefonjára. A MA 10650 üzembe helyezéséhez a "Mobile Alerts" App (ingyen letölthető iOS-hoz és Androidhoz), valamint egy gateway szükséges. Az érzékelő minden gondos hobbi kertésznek megfelel. Egy rövid pillantás az okostelefonra elegendő ahhoz, hogy megtudjuk: kezd-e esni, és túl sok, vagy túl kevés eső esik.

Jellemzők:
Kiegészítő érzékelő a Mobile-Alerts rendszerhez · Az alkalmazásban kijelződik az utóbbi óra, az utóbbi 24 óra, az utóbbi 7 nap és az utóbbi 30 nap leesett eső mennyisége. · Az utóbbi 24 óra maximális esőmennyiségének kijelzése · Riasztás beállítása a minimális és maximális esőmennyiségekhez · Az utóbbi adatok történetének megjelenítése óra pontossággal.

Műszaki adatok:
Alkalmas: Mobile Alerts rendszer a ház felügyeletére · Alkatrész típus (Időjárásjelző állomás): Esőmérő · Max. hatótáv (szabad területen): 100 m · Méret (érzékelő): 132 x 132 x 138 mm · Mérési intervallum: folyamatosan csapadék esetén · Mérési tartomány (csapadék): 0 ... 300 mm/óra · További műszaki adatok: Felbontás: 0,25 mm · Átviteli jel: 868 Mhz rádiójel · Érzékelő tápellátás: 2 db ceruzaelem (vele szállítjuk)

Rendszerfeltételek:
Okostelefon iOS 7.0-el vagy Android 3.2-vel és Mobile Alerts App-al, valamint MA 10000 gateway-el.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Csapadékmérő érzékelő, Techno Line MA 10650" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: