Betöltés...

Swissinno Mini Glue Catcher 1 247 001 UV ragasztós csapda 4 W Fehér-piros 1 db

Ár: 22.510 Ft

Mini rovar ragasztócsapda Mini 4W-LED

Hatékony 4 wattos LED UV-fény
Könnyű és gyors tisztítás
Könnyen cserélhető ragasztópapír
Gyerek számára biztonságos, nem mérgező és ártalmatlan
Kompakt és ergonómikus kialakítás
Beltéri használatra optimalizálva

Higiéniai szempontból biztonságos, biológiai szúnyogok és legyek mérgezés nélküli, innovatív funkcionalitás révén történő elfogása. A kisugárzott UV UV-fény biztosítja a rovarok erős vonzódását. Ezek követik a fényt, és közvetlenül a ragasztópapírra repülnek, amelyhez tapadnak és meghalnak. A ragacsos ujjak a régimódi rovarcsapdák behelyezésével a múlté.
Védje otthonát hatékonyan a mini rovarragasztó csapdával, amely mérgező csalétek vagy más mérgező komponensek nélkül teljesen megmarad. Ideális gyermekes családok és háziállatok számára, mivel a készülék biztonságosan érinthető és teljesen ártalmatlan.
A praktikus az eszköz egyszerű és gyors tisztítása, valamint a ragasztópapír cseréje. A hagyományos rovarcsapdákkal gyakran vigyázzon arra, hogy ne érintsen meg bizonyos területeket, mivel ezek mérgezőek vagy ragacsosak. A mini 4 wattos ragasztócsapdával ezek a problémák a múlté. A ragasztópapír teljesen ártalmatlan!

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Alkalmas (kültérre/beltérre): Beltérre · Alkalmazás (rovarcsapda): Légy, Légy, Szúnyog, Moszkító, Molylepke, Szúnyog, Púposszúnyog, Darázs · Funkció: UV fény, Ragasztó fólia · Hatótáv: 15 m2 · Szín: Fehér-piros · Teljesítmény: 4 W · Termék típus: UV ragasztós csapda · Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett

Szállítás tartalma: Mini 4W LED · Ragasztópapír · Használati útmutató

Figyelem: Csak zárt helyiségben alkalmazható.
UV készülékeket tilos a szabadban működtetni, mivel nem tesznek különbséget az egyes rovarok között (az UV fény csalogató szerként működik), így nemcsak a káros, hanem a hasznos rovarokat is elfogják.
A bennük felszerelt speciális lámpák az említett rovarcsapdákkal együtt csak a rovarok csalogatására szolgálnak, és sem a ház helyiségeinek megvilágítására, sem egyéb alkalmazásokra nem használhatók.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 53 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Swissinno Mini Glue Catcher 1 247 001 UV ragasztós csapda 4 W Fehér-piros 1 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: