Betöltés...

Finish Quantum All in 1 Regular Mosogatógép kapszula 60db

Ár: 4.999 Ft

Márka információk
Finish az elsőszámú márka a gépi mosogatás kategóriában leadott érték alapján az EU-ban (kivéve: Ciprus, Finnország, Luxemburg, Málta) az előző teljes naptári év Nielsen kiskereskedelmi adatai szerint.

Egyéb információk
A Finish, Finish Ultimate és a Powerball a Reckitt Benckiser bejegyzett védjegyei.

Elkészítés és felhasználás
Használati utasítás:
Csak száraz kézzel fogja meg. Ne tépje szét. Ne csomagolja ki a kapszulát, mivel mosogatás alatt teljesen feloldódik. Mosogatásonként egy kapszulát helyezzen be a száraz adagoló tartályba. Ne tegye a kapszulát az evőeszköztartóba. A legjobb eredmény érdekében használja gazdaságos/eco vagy automata programon. A kapszula só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26°e (21°dH) vízkeménységi fokig fejti ki hatását. Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében adjon hozzá Finish vízlágyító sót.
A legjobb száradási eredményhez Finish Rinse Aid gépi öblítőszer használatát ajánljuk.

Tárolás
Használat után zárja vissza.
A Quantum All in 1 kapszulák minőségének megőrzése érdekében használat után mindig zárja vissza a csomagolást és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen.

FIGYELEM.
Finish Quantum All in 1 Regular mosogatógép kapszula.
Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. HA BÖRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERULES ESETEN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen oldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Összetevők
5-15% nem ionos felületaktív anyagokat
5-15% oxigén-alapú fehérítőszereket
5-15% foszfonátokat
5-15% polikarboxilátokat
Enzimeket (szubtilizin, amiláz)
Illatszereket (benzyl benzoate, geraniol, linalool) tartalmaz


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Finish Quantum All in 1 Regular Mosogatógép kapszula 60db" című hirdetést látja. (fent)