Betöltés...

Recycled Mikroszálas Portörlőkendő

Ár: 10.490 Ft

Recycled Mikroszálas Portörlőkendő használatával a por eltűnik

Használd képernyőn, billentyűzeten stb. 2 db-ból álló szett.

Puha, de szívós.

Portörlő (80% Újrahasznosított Polyester - 20% Nyers Polyamide)

Dupla sűrűségű - Ez a kiváló minőségű törlőkendő nagyon puha, és hosszú szövése fokozza elektrosztatikus tulajdonságait. Az egyik oldalon hosszabb puha szálak vannak a maximális porfelszedés érdekében, és a másik oldalán található valamivel rövidebb szálak előnyösek a polírozáshoz. Használhatjuk az autó belsejében, tévén, mobil- vagy számítógép-képernyőjén és billentyűzeten is.

TIPP! Ha még hatékonyabban szeretnénk eltávolítani a port, hajtsuk ketté, dörzsöljük össze a végeket. Ez a mozgás statikus vonzást fog létrehozni a por számára.







Mérete:

35 x 30 cm

Tisztíts csak vízzel! Csökkentsd a felhasznált vegyszerek mennyiségét a Tupperware újrahasznosított mikroszálas törlőkendők segítségével.

Válassz megfelelőt minden feladathoz, gyorsan és alaposan tisztítsd meg a felületeket néhány mozdulattal!

80% tanúsított újrafelhasznált anyagból készült.

Csökkentsd az eldobható papírtörlő használatát. Dobd ki a poros, régi rongyokat. Van egy jobb alternatívánk: Újrahasznosított mikroszálak. A Tupperware új alapanyaga az újrahasznosított poliésztert és a nyers poliamidot ötvözi egy praktikus törlőkendőben, amely felszívja a vizet, zsírt és egyéb szennyeződéseket, és gyakorlatilag bármilyen felületet megtisztít és fényesít. Az újrahasznosított mikroszálak ugyanolyan tisztítóerővel bírnak, mint a nem újrahasznosított anyagból készültek, és élénk színekben pompáznak, minden tisztítási igényt kielégítenek.



Környezetbarát anyag:

80% újrahasznosított poliészterből és 20% nyers poliamidból készül (az anyag forrása: PET-palackok, ipari poliészter hulladékok és még ruhadarabok is.)

Rendkívül ellenálló szegély:

A törlőkendők szélei ellenálló varrásokkal záródnak, hogy megakadályozzák a kopást, így újra és újra felhasználhatóak legyenek.

Minden feladathoz külön textúra:

A Tupperware mikroszálai különböző

textúrákban, méretekben, szövésekben és

mintákban kaphatók.

Néhány mikroszálunknak még két különböző oldala is van a különböző funkciókhoz.

Használat:

Mindegyik mikroszálon egy ikon található, amely utal a tisztítás céljára (edényszárítás, ablakok, szemüveg stb.). A mikroszálak mérete alkalmazásukhoz igazodik.




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Recycled Mikroszálas Portörlőkendő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: