Betöltés...

Bútor és berendezésápoló koncentrátum SEPTA MULTICLEAN BC4 10L

Ár: 16.282 Ft

A Septa Multiclean BC4 professzionális, gyorsan száradó készítmény bútorok, munkalapok és mindenféle berendezés tisztítására és karbantartására. Ajánlott fényes, matt bútorok, természetes és laminált furnérok, plexi, műanyagok tisztaságának megőrzésére. Hatékonyan eltávolítja a port, szennyeződéseket, kéznyomokat és foltokat. Friss illatot hagy a helyiségben. Frissít és nem igényel szárazra törlést vagy polírozást. A Septa Multiclean BC4 bútortisztító vegyszer spray formájában és felületmosó oldatként is használható.
Használati utasítás: hígítsa fel hideg vízzel. Használat előtt alaposan keverje fel. A tisztítandó felületek szennyezettségi fokától függően készítse el a megfelelő oldatot. Nedves, szöszmentes ruhával mossa le. Mikroszálas kendő használata ajánlott.
Tisztítási/hígítási technika: Napi takarítás - 25-100 ml/10 l (0,25-1%) Időszakos nagytakarítás - 50-200 ml/10 l (0,5-2%).
Elérhető kiszerelések: 1 L, 5 L, 10 L.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Bútor és berendezésápoló koncentrátum SEPTA MULTICLEAN BC4 10L" című hirdetést látja. (fent)