Betöltés...

CURVER "SLIM BIN" PEDÁLOS SZEMETES 40L

Ár: 18.490 Ft

Méretek (szé x mé x ma):250x393x607 mm Funkcionális szemetes a fürdőszoba vagy a konyha könnyebb tisztántartása eléréséért. Tökéletesen illik a modern kialakítású fürdőszobákba és konyhákba. Kíváló minőségű műanyagból készült, valamint a metálfény fólia bevonat biztosítja a fém érzetet, de mégis könnyű marad. A hulladéktároló nyitása lábbal, egy speciális pedállal történik, így a kezek tiszták maradnak. A fedél szerkezete biztosítja a kosár tartalmának folyamatosan elzárt és láthatatlan tárolását. A vékony forma megkönnyíti a szemetes esztétikus elhelyezését a belső terekben.

A jótállási jegy az alábbi linken elérhető:
https://www.curver.hu/jotallasi-jegy-78 A Curver “Slim Bin” pedálos szemetes a lakás bármely pontján jól mutat. Legyen szó a konyháról, a fürdőszobáról vagy a dolgozószobáról, minden esetben praktikus hulladéktárolást tesz lehetővé. A modern formatervezésének köszönhetően remekül illik a modern otthonokba, de más stílusú enteriőrökkel is könnyen összeegyeztethető. A vékony, felfelé magasodó formája lehetővé teszi a könnyű elhelyezhetőségét, a kis alapterületű helyeken is kényelmesen elfér.

A felülete egy magasfényű metálfóliával került bevonásra, ez biztosítja a fém hatást. A szerkezet kiváló minőségű műanyagból készül, ami garanciát ad a szemetes hosszú élettartamára. Az anyag könnyedsége hozzájárul a hulladéktároló egyszerű használatához, nagyfokú mobilitásához. A fedél felnyitása lábbal, egy speciális kialakítású pedál segítségével történik, ami a szerkezet alján került rögzítésre. Használata során a kezek tisztán maradhatnak. A fedél tökéletesen illeszkedik a szemetes többi részéhez, ez által szagmentesen lezárja a kosár tartalmát.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "CURVER "SLIM BIN" PEDÁLOS SZEMETES 40L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: