Betöltés...

Szenzoros szemeteskuka 50 Literes, márka agrowebshop

Ár: 35.900 Ft


Base típusú újgenerációs szenzoros szemeteskuka.

Ninestar gyártású szenzoros szemetesek már kielégítik nem csak az esztétikai, hanem a minőségi elvárásainkat is. A szemeteskuka úgy van kialakítva, hogy a kukatető formájából adódóan széles nyílás biztosítja a kukazsák elhelyezését és kivételét a szenzoroskuka testből. Ezzel megakadályozzuk a kukazsák szakadást. Valamint nagyobb méretű szemét elhelyezése is könnyebben kidobható a kukába. A szemeteskuka teteje praktikusan csak akkor nyitódik fel, amikor egy közeledő például kezet érzékel. Ezért a szemeteskukát akár közlekedő közelében is kilehet helyezni. Amikor a szenzoros szemeteskuka szenzorok nem érzékelnek a kukatető közelében semmit, akkor a kuka teteje lassan és biztonságosan lecsukóik. A szemeteskuka vízszintes frontfelőli felületen gombokkal is lehetőség van a kuka működését befolyásolni. Természetesen a szenzorok és a kuka tetejét mozgató motor garanciális. BASE típusú szemeteskuka nagyon megbízható. Erős szerkezete sok mindent kibír, de fontos, hogy az alábbi biztonsági előírásokat tartsa figyelembe, mikor üzembe helyezi.

Szenzoros szemeteskuka biztonsági előírásai


A szenzoros szemeteskuka tetejét ne próbálja meg kézzel lecsukni, ha azt már a szenzorok jelzésére nyitásra kényszerítette.
A szenzoros szemeteskuka tetejére ne pakoljon semmit, mert ezzel akadályoztatva lesz a zavartalan működésben.
A szemeteskuka szállítása során NE haddjuk az elemet az elemtartóban, mert a szemeteskuka bekapcsológombja, a szállítási körülmények miatt bekapcsolódhat és nyitást kényszeríthet ki a szállítássorán használt doboz közelsége.


Fontos: Szenzoros szemeteskuka garancia, ilyen esetekre nem vonatkozik, mert ezzel fizikailag teheti tönkre a kakatakaró fedőt fel nyitó fogaskereket.

Szenzoros szemeteskuka üzembehelyezése


A szemeteskuka testet vegyük ki a szállításra szolgáló dobozból
A kukatestben található a kuka elektromos fejegysége, mert szállítás során helyet spórolhatunk.
A kukatestbe helyezzünk szemeteszsákot. (Mi a kényelem végett 60L kukazsákot javasoljuk)
A szemeteszsákot az erre a célra szolgáló zsákrögzítő karimával rögzítsük.
A kukafejegység elemtartójába helyezük be a 3 db 1,5V-os "C" elemet, majd helyezzük a kukatetőt a szemeteskuka test tetejére.
A szenzoros szemeteskukát helyezze ki a kívánt területre és kapcsolja be.


A szenzoros szemeteskuka karbantartása

Ha a kukát működtető elemek merülnek, azt cserélje mihamarabb, természetesen kikapcsolt állapotba, vagy elem nélkül a kuka tetejét kézzel is nyithatja illetve zárhatja. A szemeteskuka tároló testet és a szemeteskuka tetejét, ha szükséges langyos vízzel öblítse vagy törölje. Ne használjon maróhatású vegyszert.

 



Szenzoros szemeteskuka adatok


 


Szélesség: 420 mm
Hosszúság: 293 mm
Zárt helyzetben a magasság: 673 mm
Nyitott helyzetben a magasság: 943 mm
Űrtartalom: 50 liter
Súly: 3390 gramm
Energia: 3 db 1,5V-os "C"  elem. Kb: 3600-4000 nyitás. ( nem tartozék )
Szemeteszsák leszorító karika (tartozék)
Szagmentesen záródik 
Garancia: 12 hónap
100% higiénia
Színe: INOX
Anyag: rozsdamentes szálcsiszolt lemez
Szervizháttér
Minősítés: 1 osztály. 
Márka: Ninestars


 

Minőségi termék! Egyéb forgalmazóval szemben cégünk 1 év garanciát és szervizhátteret biztosít, ezért teljes biztonsággal veheti meg nálunk az intelligens kukát.  


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Szenzoros szemeteskuka 50 Literes, márka agrowebshop" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-