Betöltés...

Rádiójel vezérelt digitális ébresztőóra hőmérővel, 98 x 112 x 110 mm, TFA Sonio 60.2514

Ár: 13.200 Ft

A TFA „SONIO” rádióvezérlésű ébresztőórájával mindig jól tájékozott, és a legjobban kezdheti a napot.
Az idő másodpercre van állítva a DCF77 jelen keresztül, és a téliről a nyári időszámításra való váltás szintén automatikus. Ezenkívül az ébresztőóra kijelzi a hét napját és a dátumot.
Lehetősége van a második idő beállítására is, ami ideális, ha gyakran telefonál külföldre. Két különböző ébresztési idővel, pl. hétköznap és hétvégén mindig a megfelelő időben ébreszt. A szundi funkció finom ébredést tesz lehetővé.
A beépített hőmérő méri a szobahőmérsékletet, és jó klímát biztosít a hálószobában. A jó éjszakai alvás érdekében a hőmérséklet nem haladhatja meg a 18 ° C-ot és nem mehet 16 ° C alá. Az éjszakai kijelző könnyebb leolvasása érdekében az ébresztőóra diszkrét és gazdaságos LED-es háttérvilágítással rendelkezik, amely automatikusan bekapcsol sötét egy fényérzékelőn keresztül.

Jellemzők:
Nagy pontosságú rádióvezérlésű óraA belső hőmérséklet, a dátum és a hét napjának kijelzéseRiasztás két riasztási idővelSzundi funkcióA riasztási szint növeléseIdőzóna, kettős időEnergiatakarékos LED háttérvilágítás sötétbenRegisztrált TFA design

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Rádiójel vezérelt digitális ébresztőóra hőmérővel, 98 x 112 x 110 mm, TFA Sonio 60.2514" című hirdetést látja. (fent)