Betöltés...

Somat Excellence Mosogatógép tabletta 4x48db

Ár: 35.996 Ft

A Somat új generációja: 4 az 1-ben kapszula a kiváló tisztaságért és csillogásért. A Somat Excellence 4 az 1-ben kapszula gyorsan oldódó gépi mosogatószer, mely por és három egyedülálló szilárd gél kamrából áll, mindez biológiailag lebomló vízben oldódó fóliába van csomagolva. Az erőteljes formulája biztosítja a mélytisztítást az odaégett szennyeződések ellen, az edények tökéletes csillogását, valamint kíméletes a kényes edényekkel, és óvva a mosogatógépet. A Somat Excellence 4 az 1-ben kapszula formulája gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz a kiváló eredményekért.

Használati útmutató
1. Egyszerű és tiszta: Nem szükséges kicsomagolni a vízben oldódó fóliából.
2. Helyezze a kapszulát egyenesen a mosogatógép adagoló tartályába.
3. Ne helyezze a kapszulát az evőeszköz tárólóba, valamint a só adagoló tartályába. A Somat Excellence 4in1 mosogatószer kapszula só és öblítőszer hozzáadása nélkül működik 21° dH vízkeménységig, még ha világít is a mosogatógép só- illetve öblítőtartály kiürülését jelző lámpa. 21° dH-nál keményebb víz alkalmazása esetén (erről érdeklődjön a vízszolgáltatónál), vagy ha az edényeken, a mosogatógépben vízkő maradványokat észlel, javasoljuk megfelelő mennyiségű só és/vagy öblítőszer alkalmazását. 1 kapszula minden szennyeződéstípusra.
Nem használható ezüst edények és evőeszközök esetében.

Tárolás
Tárolja hűvös és száraz helyen, +5°C és +40°C között, fagytól védve. Minőségét megőrzi a gyártási dátumtól számított (ld. a csomagoláson) 2 évig.

Figyelmeztetés
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Mosogatószer kapszula.
Figyelem.
Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Összetevők
5-15% polikarboxilát, oxigén alapú fehérítőszer, foszfonát


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Somat Excellence Mosogatógép tabletta 4x48db" című hirdetést látja. (fent)