Betöltés...

Zsír- és koromoldószer 5 liter Kiehl Xon-forte

Ár: 14.151 Ft

Habos élelmiszeripari tisztítószer. Eltávolítja a szennyeződéseket, mint pl. zsír-, olaj-, fehérje-, sütés- és égés maradványait Élelmiszeriparban ártalmatlan felhasználásáról tanusítvánnyal rendelkezik Az európai és osztrák környezetvédelmi jellel kitüntetve Megújuló, növényi eredetű alapanyagokat tartalmaz.

Felhasználási terület Felhasználható lúgálló felületeken konyhai- és élelmiszeripari területeken, mint pl. forrólevegős sütők, kombi-gőzpárolók, grillsütők, sütők, tűzhelylapok, fritőzök, páraelszívók, fali- és padlócsempék. Ne használja pirolitikus öntisztító sütőben. Ezenkívül lúgos tisztításra is alkalmas úszómedencékben és ipari területeken. Ne használja lúgérzékeny felületeken, pl. linóleum, alumínium és diszperziós festékek.
Felhasználás Az első felhasználás előtt teszteljük le a szert egy kevésbé szembetűnő részen. Vegyék figyelembe a készülék gyártójának használati utasítását.
Napi takarítás (felülettisztítás): A terméket higítatlanul alkalmazzuk. A forrólevegős sütőt, grillsütőt, sütőt stb. előmelegítjük kb. 30°C-ra, majd kikapcsoljuk a készüléket. Habosítsuk be a felületet, 5–10 percig hagyjuk hatni, ped-del dolgozzuk szét, alaposan mossuk fel és töröljük szárazra. Automatikus adagolás esetén kérjük, vegye figyelembe a készülék gyártója által megadott utasításokat. Öntse a terméket a tárolótartályba, vagy csatlakoztassa a kijelölt adagolótömlőhöz, ezután a tisztítás automatikusan megkezdődik. Anyagszükséglet : 5,0 ml/m2. A termék nem ipari takarításra szolgál.
Erős szennyeződés, habtisztítás: A szert higítás nélkül az adagolótartályba töltjük. A szennyeződés mértékétől függően a szelepet állítsuk be 1:4-1:10-ig, habosítsuk be a felületet és rövid behatási idő után vízzel öblítsük le. Anyagszükséglet : 25,0 ml/m2.
Kiszerelés: 5 liter, 2x5 liter/karton, 56 karton/raklap
ADR kód: UN1814
GHS piktogram:

Figyelmeztetés: VeszélyFigyelmeztető mondatok: H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz
Ablak- és felülettisztító 5 liter Cif Professional termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 48796


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.29
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Zsír- és koromoldószer 5 liter Kiehl Xon-forte" című hirdetést látja. (fent)