Betöltés...

Zsíroldószer üzemi 5 liter Brilliance

Ár: 6.680 Ft

Erős zsíroldó hatás szúrós szag nélkül! Tüntesd el a zsíros szennyeződést akár pillanatok alatt! Kezedbe adjuk az üzemi konyhák hatékonyságát!
A többször, erősen odaégett szennyeződések eltávolítására fejlesztettük ki a Brilliance® Üzemi zsíroldó termékcsaládot. Az utántöltőt használja a habosítós szórófejes flakon újratöltésére. Alkalmazható tűzhelyek, kemencék, füstölők megtisztítására az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban. Erősen habzó komponensekkel készült azért, hogy könnyen habosítható legyen a jobb hatásfok érdekében, továbbá mivel a permet nem kerül a levegőbe nem lesz fullasztó hatású. Nem alkalmazható alumíniumra, horganyra, illetve olyan festett felületekre, amelyek nem ellenállóak az erős lúgokkal szemben vagy nem a festék eltávolítása a cél.
 Hatékonyság: Erőteljes zsíroldó hatás, amely percek alatt eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is! Használd: tűzhely, elszívó, odaégett edény, grillrács, bogrács, zsíros üzemi padozatra Ne használd: Alumínimumra (teflon bevonatra), horganyra, festett felületre Könnyű használat: Ebben a flakonban készre van hígítva a Brilliance® Üzemi zsíroldó, nincs szükség további hígításra! Gazdaságos: Utántöltő, így biztosan nem fogy el, amikor szükség van rá!
ADR kód: UN1719
 
GHS piktogram:

Figyelmeztetés: VeszélyFigyelmeztető mondatok: H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.
Zsíroldószer üzemi 5000 ml Brilliance termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
 
Katalóguskód: 48795
 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.29
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Zsíroldószer üzemi 5 liter Brilliance" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: