Betöltés...

Napelemes rovarölő kerti lámpa

Ár: 2.990 Ft

Napelemes rovarölő kerti lámpa

Rovarírtó UV fénnyel.
- biztonságos védelem éjjel és nappal
- vegyszermentes

Rovarok - mindenkit zavarnak! Ha kiülünk a szabadba, máris teljes erővel támadnak. Még az ágyban is képesek összecsipkedni az embert. Felejtse el a haszontalan gyertyákat és spirálokat, amik csak büdös füstöt árasztanak!
Tudta, hogy a rovarriasztók különösen károsak lehetnek az egészségre? Nem úgy a Solar Zapper elektromos rovarcsapda! A innovatív, füldbe szúrható lámpa tökéletes védelmet nyújt Önnek a kertben!
Hogyan működik a Solar Zapper?
A Solar Zapper széles hatósugarú védelmet nyújt, megtisztítja a környezetét a szúnyogoktól, bogaraktól.  A rovarok képtelenek ellenállni az ultraviola fénynek.  Ha elég közel kerülnek a szigetelt elektromos vezetékhez, halálos áramütést szenvednek.

Vegyszerek nélkül
A rovarriasztó sprék komoly veszélyt jelenthetnek!  Tény, hogy még a környezetbarátnak tartott termékeknél is hosszú a lehetséges egészségkárosító anyagok listája, okozhatnak szemsérülést, mérgezést, bőr irritációt, csak hogy néhányat említsünk.

Biztonságos védelem a rovarok ellen
A rovarriasztókkal ellentétben a Solar Zapperrel garantáltan biztonságosan védi meg önmagát és szeretteit a rovarok által terjesztett betegségektől a szabadban.  Az ultraviola fény vonzza a szúnyogokat, a legyeket és más rovarokat, egyből megégeti őket. Önök pedig bárhol is legyenek a kerteben, védettek maradnak a szúnyogcsípés, és a lehetséges járványok ellen.

Tulajdonságok:
Napelemes lámpa (solar panel a lámpa tetején)
Méret: 42 cm



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Napelemes rovarölő kerti lámpa" című hirdetést látja. (fent)