Betöltés...

Digitális Időjárás Állomás, DIY3357 színes digitális kijelzővel, kültéri érzékelővel

Ár: 15.990 Ft

Termék leírás: A DIY3357 Innovalley Weather Station lehetővé teszi valós idejű időjárási adatokat mérését saját otthonunkban, kertünkben, irodánkban és a külső ablakpárkány felett. A digitális időjárás állomás. Egyszerű, de hatékony. Az állomás számos érzékelőt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az időjárás mérését, például hőmérsékletet és páratartalmat. Ez lehetővé teszi az idájárás állomásnak a megfelelően pontos időjárás előrejelzést is. Csomag tartalma:
1 x Időjárás állomás
1 x Külső mérőegység
1 x Táp és áramellátó kábel
1 x Felhasználói Kézikönyv



Az Innovalley Weather Station tartalmazza a következő szenzorokat: Hőmérséklet szenzor (% RH) Páratartalom szenzor (°C/°F) Tulajdonságok: Időjárás állomás, külső egységgel. Páratartalom és hőmérsékletmérő. Színes LCD kijelző. Átláthatóan beosztott LCD kijelző:
- Szemléletes gyönyörű ábra az időjárásról
- Külső egység adatai
- Belső egység adatai
- Dátum és idő kijelzése Az állomás kitámasztható, de egyaránt a falra is felfúrható. A külső egységet elhelyezheti a kertben vagy felfúrhatja párkány felé vagy garázs mellé, lényeg, hogy napfény ne érje. Automatikusan lekapcsol a kijelző. CE tanusítvánnyal rendelkezik. Műszaki adatok: LCD kijelzőméret: 4.7" (12 cm) Páratartalommérő tartománya (belső és külső): 20% ~ 95% (RH) Beltéri hőmérő tartománya: 0°C ~ 50°C Kültéri hőmérő tartománya: - 19,9°C ~ + 59,9°C (-3,8°F - 139,8°F) Külső egység maximum távolsága: 60m (200láb) Külső egység kommunikációs frekvenciája: 433,92MHz Dátum és idő: 2099ig AM/PM (12h/24h) Állomás mérete (h x sz x m): 12cm x12cm x 2,5cm Érzékelő mérete (h x sz x m): 9,2cm x 4cm x 2,3cm Állomás áramellátása:
3db AAA (1,5V, nem tartozék)
vagy
Tápkábel (csomagban) (Szükséges DC 5V 1A, USB standard)
Külső egység áramellátása: 2db AAA (1,5V, nem tartozék)
Javasoljuk, hogy a belső és külső egységeket több, mint 2 méterre helyezzék el a zavaró interferenciáktól. Például TV, hűtőszekrény, számítógép.
Így akár 60 méter távolság is lehet a külső és belső egység között.
Árnyékra szerelje fel a szenzorokat, hogy az időjárás-állomás a megfelelő hőmérsékletet mutassa.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Digitális Időjárás Állomás, DIY3357 színes digitális kijelzővel, kültéri érzékelővel" című hirdetést látja. (fent)