Betöltés...

Quasar & Co.®, 4 db törölközőkészlet, 100% pamut, 450 g/m², 2 x 50 x 90/2 x 70 x 140 cm, lime zöld

Ár: 12.502 Ft

Description:
Abszorpciós kapacitás: biztosítja a víz gyors felszívódását a bőrről, a hajról vagy a különböző megtörölni vagy szárítani kívánt tárgyakról. A bolyhos törülköző gyorsan és alaposan felszívja a vizet, csak egyszerű paskolással, nyomkodással, nem szükséges a felületek dörzsölése.


Anyagminőség: A termékek 100%-ban kiváló minőségű török pamutból készülnek, gondosan feldolgozva. Szegélyekkel és dupla varrással vannak ellátva, hogy megakadályozzák a mosás utáni szétesést. A törölközők megfelelő mosással puhábbá, bolyhosabbá és nedvszívóbbá válnak. A pamut minden bőrtípusra ajánlott.


Delicacy: Mindig felüdülés egy forró fürdő után "becsomagolni" és kényeztetni magunkat egy puha és kényelmes törölközőben. Ezek rendkívül puhák és bolyhosak, rengeteg meleget és kényelmet biztosítanak. A 100% pamutszövetből készült, jellegzetes légáteresztő képességű törölközők tökéletesen ápolják a testét. A törölközők fonott szálakból készülnek a plüssösség érdekében. Ezek a nagyon rövid (0,5 mm alatti) fonalak azért gyakoribbak, mert az utóbbi években a pamutot gépi úton szedték és a szálakat rettegésben tartották. Emiatt a törölközők az első néhány mosás után szöszöket hagyhatnak maguk után.


A Quasar & Co. kéz-, arc- és testtörülközők puha és bolyhos tapintásúak, pamutból készültek. Könnyen moshatók kézzel vagy legfeljebb 40˚C-on mosógépben. Puha textúrájuk és nagy nedvszívó képességük révén ideálisak a bőr számára, mivel az anyag mentes a káros anyagoktól. Nagy ellenálló képességgel és tartóssággal rendelkeznek. A színük hosszú ideig tart. A természetes festési technológiát alkalmazva ezek a fakulásálló törölközők többszöri mosás után is megtartják színüket.


Tolerancia: ± 3% a súly/méret/szín tekintetében.


Szín: Lime zöld


Anyag: 100% pamut


Márka: Quasar & Co.


Anyagsűrűség: 450 g/m2


Mosható: 40˚C


Vízkőmentes: Igen


Méretek: 50 x 90 cm (Sz x H); 70 x 140 cm (Sz x H)


Súly: törölköző 50 x 90 cm - 214 g; törölköző 70 x 140 cm - 441 g

Material: Pamut
Instructions:
Set:

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Quasar & Co.®, 4 db törölközőkészlet, 100% pamut, 450 g/m², 2 x 50 x 90/2 x 70 x 140 cm, lime zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: