Betöltés...

Napelemes, világító szolár házszámtábla, népi mintával, utcanévvel 20x22 cm

Ár: 24.800 Ft

Gyönyörűen világító számok, betűk és népi minta. Az aprólékosan kidolgozott meseszép népi motívum, igazán hangulatossá teszi a táblát, mely a ház éke lesz nem csak nappal, de éjszaka is!
Rendeléskor a MEGJEGYZÉS rovatba kérlek írd be az alábbiakat:
-utcanév és házszám, amit a táblára szeretnél
-az általad kiválasztott betütípus (A betütípusok betű és szám formáit a MELLÉKLETEK/használati utasítás leírásban találod. )
Felülmúlhatatlan időjárás- és öregedésállósággal rendelkező extrudált, vastag akril lemezből készült tábláink mintája/szövege LÉZERREL kerülnek kivágásra, NEM MŰANYAGRA NYOMTATÁSSAL, vagy RAGASZTÁSSAL, így a minta/szöveg így garantálatan tartós. A minta/szöveg így garantálatan nem kopik le!
A felső lézervágott tábla gyönyörűszép fényes fekete, elegáns, mégis modern érzetet keltő anyag.
A fekete lézervágott tábla mögött + 1 megvilágítható füstfehér lap van, hogy nappali fényben is tökéletesen kiemelkedjenek a feliratok. A tábla a plusz hátlapnak köszönhetően, nagyon erős, masszív tartású lesz.
Hogy a táblád még személyre szabottabb lehessen, három betütípusból kiválaszthatod a stílusban leginkább hozzád illőt. (1.STADROS STENCIL 2.CAPTURE SMALL 3.!CRASS ROOTS) (A betütípusok betű és szám formáit a MELLÉKLETEK/használati utasítás leírásban találod. )A tábla négy elegáns, masszív, rozsdamentes távtartóval kerül rögzítésre. A távtartónak köszönhetően a házszámtábla 3D hatást kap.
A házszámtábla, alkony kapcsolóval vezérelt szolár lámpatesttel van ellátva, mely
hálózati feszültéget nem igényel. Felszerelésnél ügyeljünk arra, hogy a napelemeket a lehető legtöbb napfény érje, a hosszantartó éjszakai működéshez.

A Napenergiával tölthető világító egység jellemzői:
Akkumulátor-kapacitása: 600 mAh
Teljesítmény: 0,2 W
Elektromos feszültség: 1,2 V
Hideg fehér fény
IP55 vízálló
Anyag: ABS, LED
Intelligens érzékelő
Cserélhető akkumlátor
A csomag tartalma:
- felső lézervágott tábla, a kért utcanévvel és házszámmal, szolár világító lámpatesttel
- átvilágítható, stabil füstfehér hátlap
- 4 db rozsdamentes távtartó( alátétekkel,csavarokkal, tiplikkel)


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Napelemes, világító szolár házszámtábla, népi mintával, utcanévvel 20x22 cm " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: