Betöltés...

Zsíroldószer szórófejes 750 ml Cillit Bang

Ár: 1.796 Ft

Cillit Bang konyhai zsíroldó spray új formulával, melynek habja súrolás nélkül távolítja el akár a legmakacsabb zsíros foltokat és az odaégett szennyeződéseket is.Az erőteljes felületaktív anyagoknak köszönhetően kétszer erősebb zsíreltávolító hatású. 
3 lépés a zsír eltávolításához:

Fordítsa a szórófejet „ON" (be) állásba. Használat előtt tesztelje egy nem feltűnő, kis részen, hogy megbizonyosodhasson róla, az anyag nem károsítja a felületet.
Permetezze a habot a felületre 20 cm-ről, és hagyja rajta 1 percig.
laposan öblítse le vízzel és alaposan törölje le nedves ruhával. Makacs szennyeződéseknél max. 15 percen át hagyja a felületen, és használjon szivacsot.
Sütőkhöz, főző- és sütő edényekhez, serpenyőkhöz és más nem porózus felületekhez, amelyek közvetlenül érintkeznek az élelmiszerrel először hagyja lehűlni a felületeket, majd permetezze az élelmiszer foltokra víz hozzáadása nélkül, és hagyja hatni maximum 30 percig. Ezután mosogassa el az edényeket mosogatószerrel és jól öblítse le vízzel. Ideális az alábbi felületeken: Fedők, tányérok, főzőlapok, serpenyők és tűzhelyek, konyhapultok, hűtőgépek, rozsdamentes acél, csempe, grillsütők, szekrények, ajtók, konyhai készülékek, páraleszívók, fém árnyékolók, szemétgyűjtők, kerti bútorok, kerékpárok, felnik, kövek, gránit, üveg (öblítse le használat után). Óvintézkedések használatkor: A következő felületeken nem javasolt a termék használata:Fa, linóleum, textíliák, gravírozott/matt üveg, sérült vagy meleg felületek.
GHS piktogram:

Figyelmeztetés: FigyelemFigyelmeztető mondatok: H319 Súlyos szemirritációt okoz
Zsíroldószer szórófejes 750 ml Cillit Bang termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 47087


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Zsíroldószer szórófejes 750 ml Cillit Bang" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: