Betöltés...

WC illatosító utántöltő 3 x 50 ml Bref Duo Aktiv Lemon

Ár: 2.243 Ft

A Bref Duo Aktiv Lemon WC illatosító utántöltő egy olyan termék, amely frissítő citrom illatot biztosít a WC kagylóban. Ez a termék általában kis mennyiségű, koncentrált folyadékot tartalmaz, amelyet a WC tartályába lehet helyezni vagy más kijelölt helyre, hogy folyamatosan illatosítson és frissítse a WC környezetét.
A Bref Duo Aktiv termékek jellemzően két részből állnak: az egyik rész felel az illatért, míg a másik rész a WC tisztaságáért és higiénia fenntartásáért. Így ezek az utántöltők nemcsak kellemes illatot biztosítanak, hanem segítenek a WC frissen és tisztán tartásában is.
GHS piktogram:

Figyelmeztetés: FigyelemFigyelmeztető mondatok: H315 Bőrirritáló hatású, H319 Súlyos szemirritációt okoz, H412 Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
Kiszerelés: 16 db / karton
WC illatosító utántöltő 3 x 50 ml Bref Duo Aktiv Lemon termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 45226


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "WC illatosító utántöltő 3 x 50 ml Bref Duo Aktiv Lemon" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: