Betöltés...

Gumikesztyű M háztartási Vileda Contract sárga_100539

Ár: 920 Ft

A Vileda Contract kesztyű ideális választás mindennapi háztartási feladatokhoz, legyen szó takarításról, mosogatásról vagy más otthoni tevékenységekről. A sárga szín egyszerűen megkülönböztethetővé teszi, és megfelel a legmagasabb higiéniai követelményeknek is.

Jellemzők:



Kiváló Minőség: A kesztyű erős és tartós anyagból készült, amely ellenáll a mindennapi igénybevételnek, és hosszú távon használható.


Védelem és Kényelem: Kényelmes belső bevonatának köszönhetően hosszan tartó viselés mellett is kényelmes marad. Hatékonyan védi a kezet a vegyszerektől és a szennyeződésektől, miközben megőrzi a kéz rugalmasságát.


Ergonomikus Kialakítás: A kesztyű ergonomikus kialakítása biztosítja a kényelmes és biztos fogást, amely megkönnyíti a különböző háztartási munkák elvégzését.


Méret: M (Medium)


Csúszásmentes Felület: A tenyér és ujjak csúszásmentes felülettel rendelkeznek, így biztosítva a stabil fogást még nedves körülmények között is.


Latex Anyag: Természetes latex anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és rugalmas, így kényelmes viseletet biztosít.


Felhasználási terület: A Contract kesztyű kiválóan teljesít a mindennapos takarítási feladatok során általános épületekben, egészségügyi intézményekben és a vendéglátásban. Higított tisztítószerekkel és fertőtlenítőszerekkel is használható. A Contract kesztyű egyaránt viselhető nedves, illetve száraz környezetben.




Kiszerelés: 50 pár / doboz


Katalóguskód: 42599



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.09
Eddig megtekintették 50 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Gumikesztyű M háztartási Vileda Contract sárga_100539" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: