Betöltés...

COMBI műa. Egéretető

COMBI műa. EgéretetőParamétereiCikkszám: comb2001Méret: 12 x 7 x 4 cmGyűjtő csomagolás: nemEltarthatóság: korlátlanSzármazási hely: RövidismertetéseMűanyag egéretető /COMBI/Az egérirtó szerelvények az egérirtást teszik hatékonyabbáés biztonságosabbá.Előnyeiˇ Műanyagból készülnek és többszöri felhasználásra is alkalmasak.ˇ Megakadályozzák a gyermekek, a házi- és haszonállatokhozzáférését az egérirtás során alkalmazott szerekhez. ˇ Csökkentik az irtószerek szétszóródásának veszélyét.ˇ A rágcsálók a szerelvénybe bejutva biztonságban érzik magukat ésbátran fogyasztanak a számukra kihelyezett irtószerekből.EgyébAz egéretető és a patkányláda zárható változatban iselérhető. (comb2501, comb3001, comb4001)

Tovább
Adatlap
Ár: 394 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2023.06.01
Eddig megtekintették 27 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

COMBI műa. Egéretető
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "COMBI műa. Egéretető" című hirdetést látja. (fent)Háztartási felszerelés vásár

A háztartási felszerelés online apró a háztartási gépek rovatunk kiegészítése, ahol nem csak gépek, hanem egyéb háztartási felszerelések (például, kések, főző edények) hirdetései között böngészhet.

TIPP: Nézzen szét az ingyen elvihető rovatban is.