Betöltés...

Cudy mosószappan reszelék 450 g

Ár: 2.250 Ft

Cudy mosószappan reszelék 450 g.

Nézze meg az ingyenes szállítási lehetőséget. 

A  mosószappan nem más, mint a jól ismert háziszappan, amelyet nagyanyáink is használtak.
Sok szintetikus anyaggal szemben tökéletesen lebomlik a vízben. Gépi mosáshoz elsősorban mosószappan reszeléket javasolunk.
Ez a kíméletes tisztítószer a modern gépekben is kiválóan használható és mivel csak természetes anyagokat tartalmaz, ezért érzékeny bőrűeknek is ajánljuk.
450 g mosószappan reszelék kb. 35 mosáshoz elegendő.

Hidegebb (30-40 fokos) hőfokon való mosás esetén érdemes a mosószappan reszeléket feloldani meleg vízben és így adagolni a ruhákhoz. 

Wikipédia a szappan története.

A parfümöket és különböző illatosító anyagokat már évszázadok óta használjuk, hogy elűzzük a kellemetlen szagokat. Ezeket minden nap emberek milliói használják szerte a világon. Azonban vannak egyesek, akik különösen érzékenyek ezekre az illatanyagokra és súlyos allergiás reakciók jelenhetnek meg náluk. A mai parfümöknek, dezodoroknak és tisztítószereknek még nagyobb szerepük van az illatallergia kiváltásában, hiszen többnyire mesterségesen, vegyszerekből előállított anyagok, amelyeknek a legfontosabb tulajdonsága, hogy minél intenzívebb és tovább tartó illatanyagokat állítsanak elő.

 

A XX. század pestisének nevezett kór a lakosság húsz százalékát érinti, és a tendencia sem bíztató. Modern életstílusunk, kifinomult divatigényeink, és a kozmetikai ipar "bravúrjai", újabb és újabb illatos készítményei kedveznek az allergia terjedésének.

 

A bőrallergiát kiváltó anyag közvetlen érintkezés, tehát kontakt úton vagy belélegzés útján hatnak, mégpedig igen gyorsan, legtöbbször perceken belül, néha késleltetve, több óra után.

Az allergiás tünetek illatallergia esetén lehetnek például a nehéz lélegzés, a bőrkiütések, fulladás, rosszullét, szédülés, hányás, súlyos esetekben asztmás roham.

 

A mosószer is hibás lehet abban, ha a bőrünk viszket, különösen nyáron irritálhatnak a vegyi anyagok és illatosítószerek. Válasszunk olyat, amire rá van írva, hogy hipoallergén.

Az illatallergiának csak a felhasználók körültekintő önfegyelme, tájékozottsága és a szigorú termékszabályozás szabhat gátat.

Biztonsági adatlap letöltés.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.07
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Cudy mosószappan reszelék 450 g" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések