Betöltés...

Ózongenerátor 10 000 mg/H (HM-OZ-1)

Ózongenerátor termékleírása: leghatékonyabb légtisztító berendezések egyike elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat, atkákat és egyéb parazitákat felfrissíti a levegőt, eltávolítja a kellemetlen szagokat környezetbarát, vegyszermentes fertőtlenítést biztosít hatékonyan alkalmazhatók akár rovarirtásra, féregirtásra, legyek, szúnyogok, hangyák, csótányok, egyéb káros élőlények elpusztítására 200-250m2 terület tisztítására alkalmas Jellemzők és műszaki adatok ? Az ózongenerátor egy kompakt gép, amely a géptestbe épített PCB vezérlővel van ellátva, a levegő oxigénjéből ózont tud generálni annak sterilizálására, majd másodlagos szennyezés nélkül oxigénné dezoxidálja. ? Az egység kisülő alkatrésze kerámia lemezből készül. ? A PUS (Power Supply Unit = tápegység) adja az egység alapvető technológiáját, beleértve a frekvencia konverziót és a feszültségnövelő átalakítót. A készülék lágyindítást alkalmaz, hogy az egység nagy terhelhetőség mellett stabilan és rendkívül hatékonyan működjön. ? Az egységnek tiszta levegőbemenettel együtt kell működnie. ? A kisülő ózonkazettát léghűtéses rendszer hűti. Az egység elektromos kisülési hangot ad ki és stabil módon, az alkatrészek károsodása nélkül biztosítja az ózonkibocsátást.

Tovább
Adatlap
Ár: 79.189 Ft
 
Feladás dátuma: 2021.07.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Ózongenerátor 10 000 mg/H (HM-OZ-1)
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Ózongenerátor 10 000 mg/H (HM-OZ-1)" című hirdetést látja. (fent)Háztartási felszerelés vásár

A háztartási felszerelés online apró a háztartási gépek rovatunk kiegészítése, ahol nem csak gépek, hanem egyéb háztartási felszerelések (például, kések, főző edények) hirdetései között böngészhet.

TIPP: Nézzen szét az ingyen elvihető rovatban is.