Betöltés...

KÄRCHER WV 2 Premium Home Line ablaktisztító

Minden sima felület, mint pl. ablak, tükör, csempe stb. csíkmentes és időtakarékos tisztításához. Műszaki adatok: Akkumulátor működési ideje: 25 perc Egy feltöltéssel tisztíthaó felület: 75 m2 Akkumulátor töltési ideje: 140 perc Tömeg akkumulátorral együtt: 0,6 kg Piszkos víz tartály: 100 ml Méret szívófejjel: 120 x 280 x 320 mm Működési szélesség: 280 mm Felszereltség: Töltőkészülék Li-ion akkumulátor Standard szóróflakon mikroszálas törlőkendővel Üvegtisztító koncentrátum (20 ml) Standard szívófej (280 mm) Keskeny szívófej (170 mm) Leírás: Az innovatív ablaktisztító készülékkel a Kärcher forradalmasította az ablaktisztítást. Az eredeti Kärcher akkumulátoros ablaktisztító a tisztítást játszi könnyedségűvé teszi, amivel rengeteg időt és fáradságot takarít meg. Az elektromos elszívásnak köszönhetően minden zavaró csepp már a múlté. A szóróflakon és lehúzó mikroszálas huzatának ügyes kombinációja, illetve az ablaktisztító elszívó funkciója a lehető leghatékonyabb tisztítást és ragyogóan tiszta ablakot eredményeznek csíkok és visszamaradó szennyeződések nélkül. A könnyen kezelhető és ergonómikus Kärcher akkus ablaktisztító emellett különösen kellemes és higiénikus ablaktisztítást tesz lehetővé, mivel használója nem érintkezik közvetlenül a szennyezett vízzel. Hála a keskeny szívófejnek a kisebb és nehezen hozzáférhető területek, mint pl. osztott ablakok, vagy vitrinek is gond nélkül megtisztíthatók. Ezáltal a tisztítás nem ismer határokat.

Tovább
Adatlap
Ár: 28.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2020.09.15
Eddig megtekintették 20 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

KÄRCHER WV 2 Premium Home Line ablaktisztító
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "KÄRCHER WV 2 Premium Home Line ablaktisztító" című hirdetést látja. (fent)Háztartási felszerelés vásár

A háztartási felszerelés online apró a háztartási gépek rovatunk kiegészítése, ahol nem csak gépek, hanem egyéb háztartási felszerelések (például, kések, főző edények) hirdetései között böngészhet.

TIPP: Nézzen szét az ingyen elvihető rovatban is.