Betöltés...

OROSHÁZI MOSÓSZAPPAN 450gr

Ár: 1.760 Ft


Hogyan mosd a ruháidat tisztára, miközben kíméled a környezetedet?
OROSHÁZI MOSÓSZAPPAN

Leírás:

Kézzel készült Orosházi mosószappan, egyszerű zsírpapírba csomagolva. Magyar termék! A szappan súlya 450 és 500 gramm között változik. Természetes alapanyaga révén a környezetben gyorsan lebomlik.

Hogyan használjuk a mosószappant!

 Gépi mosásánál a ruhákhoz adagoljunk 2 púpozott evőkanál mosószódát és 1 púpozott evőkanál mosószappan reszeléket. A lereszelt szappant langyos vízben oldjuk fel és úgy öntsük a mosógépbe, mert így olyan,mint a mosógél és nem tapad a ruhákra, nem rakodik le a mosógépben. A szódabikarbónát ugyanúgy oldjuk fel vízzel és öntsük a mosógép adagoló tartályába.

 40 foknál alacsonyabb mosás esetén célszerű ezeket meleg vízben feloldani.

A ruháknak tiszta, friss illata lesz.

 Folttisztításhoz a vizes szappannal a foltot bedörzsöljük az anyag finomságához mérten majd a mosógépbe tesszük, vagy kézzel kimossuk.

A  mosószappan környezetvédelmi előnyei:

- természetes alapanyaga révén a környezetben gyorsan lebomlik, nem okoz kárt.
- hazai termék - papírba van csomagolva

"A háziszappant hat generáció óta készítjük, a jelenlegi receptet Fehér László szappanfőző mester 80 éves tapasztalata fejlesztette, mely visszanyúlik a második világháború előtti időkre."

Hagyományos módon, állati zsírokat felhasználva készült kézműves mosószappan. Természetes, környezetkímélő tenzid a mosószappan, melynek reszeléke kézi és gépi mosáshoz is megfelelő.

A szappan felületaktív anyag, képes a zsíros és a vizes koszfoltokkal is elbánni. Nem tartalmaz szintetikus tenzideket, illatanyagokat. Kiváló mosó és tisztító hatású, biológiailag könnyen lebomlik a természetben.

Hogyan használjuk a mosószappant?

Mosás: A gépi mosásánál a ruhákhoz adagoljunk 2 púpozott evőkanál mosószódát és 1 púpozott evőkanál mosószappan reszeléket. 40 foknál alacsonyabb mosás esetén célszerű ezeket meleg vízben feloldani. Öblítéshez továbbra is az ecetet ajálnjuk, illatosításra pedig bármilyen illóolajat!
Folttisztítás: vörösbor-, csokoládé-, paradicsom-, olaj-, fű-, kolbász-zsír-, kávé folt tisztítása. A vizes szappannal a foltot bedörzsöljük az anyag finomságához mérten, majd mosógépbe tesszük, vagy kézzel kimossuk.
Ház körül: permetezésre, méhészkedésre, kutya- és ló-ápolásra is szokás használni.

Tipp: Mosószappan reszelékkel lágy vagy közepesen kemény vízzel (például Budapest nagy részén) megfelelően mos a mosógép, de ahol nagyon kemény a víz, ott mindig tegyünk hozzá mosószódát. A vízlágyító mosószódáta mosás előtt oldjuk fel forró vízben, majd adjuk hozzá a szappanpelyhet, és ezt a folyadékot tegyük a gépbe. Ha a csapvíz kemény, több mosószódát, ha lágy kevesebbet használjunk. Kísérletezzük ki a víz keménységének leginkább megfelelő arányt!

Készíts könnyen, olcsó mosószert mosószappanból!

A mosószappanból "főzött" mosógélhez az alaprecept szerint 50 g reszelt szappanra van szükségünk és 3 liter ásványvízre.
Melegítsük össze őket kis lángon, míg az összes szappan el nem olvad, majd keverjük jól el botmixer segítségével. Interneten olyan receptet is találhatunk, amelyben a mosószóda is a gélbe kerül.
Pár csepp levendula illetve teafa illatosíthatjuk és növelhetjük eltarthatóságát.
Összetevõk: lúg, víz, állati zsiradék

Kézzel készült, hagyományos orosházi mosószappan.
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 450 g


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "OROSHÁZI MOSÓSZAPPAN 450gr " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-